DINAMO. Contra, mesaj dur pentru Mutu. "Ascult păreri, dar eu DECID"

DINAMO. Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, a vorbit despre negocierile pe care le-a avut cu Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei din "Ştefan cel Mare" şi a dezvăluit care sunt obiectivele lui pentru următoarea perioadă, dar şi ce discuţie a avut cu jucătorii săi.

"Am semnat până în vară. Am vrut să nu ne legăm unii de alţii foarte mult timp. O să vedem ce se va întâmpla în această perioadă şi din vară o să discutăm. O să vedem. Nu e uşor pentru mine, dar nu acceptam această ofertă dacă credeam că nu pot face treabă. Eu am încredere în mine şi în echipă. Eu cred că ei pot să răspundă foarte bine la ceea ce le voi cere. Meciul de luni este o finală şi trebuie să ne pregătim ca atare. Noi suntem Dinamo şi trebuie să ne comportăm ca atare. Am avut o discuţie ok, le-am explicat care e situaţia.

Le-am transmis un mesaj ca să le dau încredere. Sunt jucători buni, dar trebuie să facă mai multe sacrificii, să fie mai agresivi în anumite momente ale jocului. Eu cred că putem să câştigăm aceste trei meciuri şi acesta trebuie să fie primul nostru gând, iar după aceea ne putem gândi la următorul pas pe care trebuie să-l facem. Nu este important ca eu să fiu prezentat oficial în acest moment. Nu mă gândesc la aşa ceva. Eu mă gândesc la meciul cu Botoşani. Mă gândesc la ceea ce am de făcut. Botoşani o să vină cu un moral bun după victoria cu CS U Craiova.

A fost un vis pentru mine să antrenez Dinamo. Am jucat aici doi ani şi mereu mi-am dorit să antrenez aici. A venit acest moment delicat pentru Dinamo. Nu au fost uşoare aceste dicuţii, dar am ajuns la un numitor comun. Sper să ne putem califica în play-off şi apoi să ne calificăm cât mai sus. Câştigarea meciului cu Botoşani este principalul obiectiv. Eu mi-am impus obiective, ci nu clubul. Îmi doresc să ne calificăm în play-off. Avem şi posibilitatea să câştigăm Cupa Ligii sau Cupa României. Primul meu gând este la meciul de luni şi sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc", a spus Contra.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

DINAMO. Tehnicianul a comentat şi în legătură cu relaţia pe care o va avea cu Adrian Mutu la Dinamo. Acesta a fost clar în momentul în care a declarat că el va lua decizile la formaţia din "Ştefan cel Mare".

"Sper ca eu şi Adi să ne facem meseria cât mai bine. El trebuie să îşi facă treaba din postura de conducător şi eu din cea a antrenorului. Sper ca noi să mergem pe acelaşi drum. Eu cred că fiecare trebuie să îşi facă treaba cât mai bine. Putem să avem discuţii despre fotbal şi mereu este bine să asculţi părerile celor care se pricep la fotbal, dar eu o să iau deciziile şi cred că amândoi o să ne dorim ca să avem rezultate bune.

Eu am avut o discuţie cu domnul Negoiţă la telefon, mi-a propus un lucru şi am acceptat să vin la Bucureşti. Am reuşit să semnăm acest contract după 24 de ore", a spus Cosmin Contra.

FC Dinamo Bucureşti-FC Botoşani, luni, ora 20:30, în etapa a 24-a din Liga 1, LIVE VIDEO pe FANATIK.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856