Sport

Dinamo, costuri suplimentare din cauza lucrărilor de la Săftica! Când vor fi finalizate. Exclusiv

Dinamo este nevoită să plătească o sumă importantă din cauza lucrărilor de la baza de pregătire de la Săftica, însă FANATIK a aflat când acestea se vor finaliza.
04.08.2021 | 16:25
Dinamo costuri suplimentare din cauza lucrarilor de la Saftica Cand vor fi finalizate Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti s-a lovit de o nouă problemă odată cu venirea la Dinamo, iar antrenorul italian nu poate pregăti cantonamentele așa cum își dorește din cauza lucrările de reabilitare a bazei de la Săftica.

FANATIK a scris în premieră despre of-ul lui Bonetti, însă lucrurile s-ar putea rezolva în scurtă vreme și „câinii” vor putea pregăti meciurile așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT

Dinamo, costuri ca în deplasare și la meciurile de pe teren propriu

FANATIK a stat de vorbă cu oficialul lui Dinamo, Constantin Eftimescu, care a vorbit despre o nouă problemă cu care se confruntă clubul. Jucătorii lui Dinamo sunt nevoiți să stea la hotel în cantonament înainte de partidele din Casa Pariurilor Liga 1, iar astfel costurile se ridică la cele pentru meciurile din deplasare.

„În acest moment, avem la fiecare meci costuri ca la o partidă din deplasare. Jucătorii sunt nevoiți să stea la hotel din cauza lucrărilor de la baza de pregătire de la Săftica”, a declarat dinamovistul pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a fost cel care a readus la Dinamo practica intrării în cantonament înaintea partidelor din Liga 1, iar tactica a dat roade în finalul sezonului, când Dinamo a reușit o serie de șapte meciuri fără înfrângere. Din păcate, lucrările la Săftica care s-au demarat la data de 1 iunie au stagnat după plecarea lui Mario Nicolae, deși trebuiau să fie finalizate până la startul campionatului.

Când vor putea reveni „câinii” în cantonamentul de la Săftica

Constantin Eftimescu a declarat pentru FANATIK că problemele din acest start de sezon cu privire la cantonament vor fi rezolvate în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Lucrările la Săftica se vor finaliza în această săptămână. Va arăta foarte bine și va fi altceva”, a mai explicat președintele Consiliului de Administrație al clubului Dinamo.

Tot site-ul nostru a prezentat în exclusivitate imagini șocante cu baza de pregătire de la Săftica înainte de renovare, când facilitatea se afla într-o stare deplorabilă. Ultima renovare a fost făcută de Ionuț Negoiță, însă de atunci au trecut ani buni.

ADVERTISEMENT

Sponsorii au început să se retragă după plecarea lui Mario Nicolae

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a fost cel care a obținut sponorizarea de 200.000 de euro de la firma Bilancia pentru renovarea bazei de la Săftica, însă odată cu plecarea acestuia lucrările au fost oprite pentru o perioadă de timp.

Ba mai mult, Dinamo va fi nevoit în acest sezon să plătească și testele COVID-19, după ce clinica cu care clubul avea parteneriat a decis să se retragă. Tot din această cauză, Dinamo nu va mai putea folosi gratuit nici clinica de recuperare, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Colac peste pupăză și contractul cu firma Catapult, specializată în tehnologia de monitorizare a sportivilor este în aer și ar putea fi realizat în curând.

ADVERTISEMENT