Atac la Haţegan după Dinamo-Craiova. "A ieşit din nou la rampă!"

Dinamo-Craiova 2-2, Liga 1 Betano, Marcel Popescu

Dinamo - CS Universitatea Craiova s-a terminat la egalitate. scor 2-2, iar oltenii acuză arbitrajul de la meciul din etapa 23.a

Marcel Popescu nu a ezitat să trimită săgeţi către centralul Ovidiu Haţegan după Dinamo - CS Universitatea Craiova, scor 2-2, atunci când oltenii au condus de două ori, dar au fost egalaţi de fiecare dată. 

Preşedintele echipei CS Universitatea Craiova crede că echipa lui Devis Mangia a fost neîndreptăţită de Ovidiu Haţegan. Mai mult, oficialul oltenilor recunoaşte că trupa din Bănie se gândeşte la posibilitatea de a câştiga titlul în acest sezon din Liga 1 Betano.

Ce zice Marcel Popescu despre arbitrajul de la Dinamo - Craiova 2-2

"Meciul a avut plusuri şi minusuri, nu vreau să discut problema eternă că la orice meci cu Dinamo să pomenim de Haţegan. La orice meci cu Dinamo, Haţegan iese din nou la rampă. Ce să bănui?! Că am văzut... Nu am argumente care să ateste altceva. Când vede culoarea roşie, vede culoarea Elveţiei. Are alergie la alte culori. Dinamo are o situaţie ingrată, în condiţiile în care celelalte două contracandidate la locul de playoff, FC Botoşani şi FC Viitorul, o ţin cursă. A mai apărut între timp şi Iaşiul. E foarte interesant că pentru cele trei locuri de plaoyff se bat între ele cinci echipe", a spus Marcel Popescu pentru o emisiune de sport.

"De ce să nu cred în titlu? Dvs. aveţi impresioa că cei de la Astra sau Botoşani nu cred? Dar nu declară. Încercăm să reducem diferenţa faţă de prima clasată. Am avut meciul în mână, dar dincolo de deciziile lui Haţegan, noi am greşit. Vom ajunge în playoff şi vedem acolo ce facem", a mai adăugat oficialul lui CS Universitatea Craiova.