Miriuţă, nemulţumit de căpitan. "L-am scos pentru că n-a jucat bine!"

Dinamo-Craiova 2-2, Liga 1 Betano, Vasile Miriuta

Vasile Miriuţă a vorbit după remiza din meciul Dinamo - Craiova.

Dinamo Bucureşti - CS Universitatea Craiova s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, în "Ştefan cel Mare" - vezi detalii

Vasile Miriuţă, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre punctul obţinut de elevii săi din meciul cu CS Universitatea Craiova. VEZI VIDEO MAI JOS!

Miriuţă spera la trei puncte din Dinamo - Craiova 2-2

"Multă patimă, multă suferinţă. Un meci foarte bun făcut de ambele echipe şi un rezultat echitabil. Au jucat două echipe foarte bune. Nu pot să mă pronunţ în legătură cu arbitrajul. O să mă uit la meci în seara asta. Am jucat cu Craiova, o echipă bună care e pe locul 3, dar în ultimele 20-30 de minute am dominat. Am alergat până în minutul 90. M-a surprins reacţia fanilor la adresa lui Hanca pentru că el s-a străduit. L-am schimbat pentru că nu a jucat bine.

Eu nu cunosc alt stadion în afară de "Ştefan cel Mare". Ăsta e stadionul nostru. O să vedem la meciul cu FCSB ce se va întâmpla. Probabil o să jucăm pe Arena Naţională. O să fim în playoff. O să avem un meci foarte greu la Chiajna. E un meci vital şi trebuie să luăm cele 3 puncte. O să-i am pe Torje şi Palic pentru playoff. Noi suntem la egalitate cu Viitorul şi mai avem 3 meciuri. Se va juca până în ultima etapă pentru că atunci se va decide primele 6 calificate în playoff", a spus Miriuţă.