Hanca a vorbit după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo. “Am fost supărat!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
09/02/2018, 19:56
Hanca a vorbit după ce a fost huiduit de fanii lui Dinamo. “Am fost supărat!”

Trupa pregătită de Vasile Miriuţă a remizat cu CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în primul meci oficial disputat în 2018, iar Sergiu Hanca a fost unul dintre cei mai huiduiţi jucători din lotul lui Dinamo Bucureşti – vezi video.

Căpitanul lui FC Dinamo Bucureşti a fost prezent la casele de bilete ale stadionului “Ştefan cel Mare” pentru a vinde bilete la derby-ul cu FCSB care va avea loc pe 18 februarie, iar Sergiu Hanca a vorbit despre momentul în care a fost huiduit de suporteri la meciul Dinamo – Craiova.

Sergiu Hanca. “Am fost supărat doar pe prestaţia mea!”

“Acum când am vândut bilete nu mi-au cerut decât un singur lucru – să câştigăm meciul de luni, asta este cel mai important. Trebuie să câştigăm neapărat ca să rămânem în lupta pentru playoff. Prefer să nu vorbesc despre faptul că am fost huiduit, am fost supărat doar pe prestaţia mea, nu pe reacţia fanilor”, a spus Sergiu Hanca.

Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti, luni, 12 februarie, de la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.