Nistor, dezamăgit după remiza cu Craiova. “Nu-mi găsesc cuvintele!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
04/02/2018, 22:54
Nistor, dezamăgit după remiza cu Craiova. “Nu-mi găsesc cuvintele!”

Dan Nistor a vorbit despre meciul jucat de Dinamo contra celor de la CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în etapa 23 din Liga 1 Betano – vezi detalii. Mijlocaşul care a revenit în această iarnă în “Ştefan cel Mare” s-a arătat dezamăgit de rezultatul final.

Nistor este supărat deoarece nu a reuşit să le ofere victoria suporterilor din “Ştefan cel Mare”. Acesta speră ca fanii să îi susţină pe “câini” şi la partida cu Chiajna şi le promite că vor da totul pe teren pentru a lua cele trei puncte.

Ce zice Nistor după Dinamo – Craiova 2-2

“Sunt foarte dezamăgit. Nu îmi găsesc cuvintele! La ultima fază am crezut că mingea va intra în poartă. Îmi pare rău că nu am putut să-i mulţumim pe aceşti fani frumosi care au venit în număr mare. Sperăm ca să vină şi la meciul cu Chiajna şi să câştigăm cele 3 puncte. Cred că am intrat timoraţi, iar presiunea era foarte mare. Ne doream foarte mult victoria. Ne pare foarte rău că nu am reuşit să câştigăm. Mai avem trei meciuri foarte grele, importante. Sperăm să mergem în playoff. Şansele au rămas la fel pentru că în etapa următoare Iaşi joacă împotriva celor de la Botoşani, iar ambele trag la playoff. Sperăm să câştigăm la Chiajna. Nu mi-am dat seama că a fost huiduit Hanca pentru că eram concentrat la meci. El este un om important pentru noi”, a spus Dan Nistor.

Daniel Popa vrea Dinamo în playoff

“Nu suntem mulţumiţi pentru că puteam să obţinem cele trei puncte la finalul meciului. Asta e! Acum ne gândim să câştigăm la Chiajna. M-am bucurat pentru că nu am mai înscris de foarte mult timp.  Dinamo nu poate să fie în play-out! Locul nostru este în playoff. Am arătat că suntem o echipă bună şi trebuie să câştigăm cele trei meciuri”, a spus Daniel Popa.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.