Băluţă a încălcat regulamentul. Decizia luată de observator

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
04/02/2018, 20:09
Băluţă a încălcat regulamentul. Decizia luată de observator

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu va putea evolua în derby-ul Dinamo – CS Universitatea Craiova, care va avea loc în “Ştefan cel Mare”, în etapa 23 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, toate acestea pentru cumul de cartonaşe galbene.

Deşi este suspendat, Alexandru Băluţă a făcut deplasarea la Bucureşti alături de coechipierii săi pentru a vedea pe viu partida pe care Universitatea Craiova îl va disputa contra lui Dinamo.

Observatorul partidei Dinamo – Craiova l-a taxat pe Băluţă

Mai mult, vedeta din lotul lui CS Universitatea Craiova nu e ezitat să intre în vestiarul echipei pregătite de Devis Mangia şi să pătrundă pe gazonul din “Ştefan cel Mare”, fapt ce l-a deranjat pe observatorul partidei.

Faptul că Alexandru Băluţă a pătruns pe gazon alături de coechipierii săi nu a fost pe placul observatorului partidei din “Ştefan cel Mare”, care le-a cerut oltenilor să-l trimită cât mai repede pe internaţionalul român în tribună, anunţă telekomsport.

Sursă foto: telekomsport

Ştirea MOMENTULUI

Dică, declaraţie excentrică! FCSB va avea două echipe pentru acest sezon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.