Dan Petrescu surprinde: "100% Dinamo se bate pentru titlu!"

Dan Petrescu, Dinamo-Craiova, Liga 1 Betano

Antrenorul celor de la CFR Cluj îi complimentează pe "câini" înainte de Dinamo - Craiova în Liga 1 Betano. De ce crede că pot lua titlul

Continuă "declaraţiile de dragoste" pe ruta Dinamo - CFR Cluj. După ce Steliano Filip afirmase că şi-ar dori ca CFR Cluj să câştige titlul, iar Vasile Miriuţă afirmase că va face toto posibilul ca FCSB să nu termine pe primul loc, acum clujenii întorc amabilitatea. 

Iuliu Mureşan afirmase că vrea neapărat ca Dinamo să intre în play-off, iar acum a venit rândul lui Dan Petrescu. Numai că antrenorul a împins lucrurile şi mai departe! 

Dinamo - Craiova. Petrescu: "La ce lot au, ajung clar în play-off!"

"Dinamo, dacă se va califica în playoff, se va bate la campionat sută la sută. Dacă nu se luau punctele nu avea nicio şansă, dar în momentul când se iau puncte sunt convins că toate cele 6 echipe se vor bate la campionat. Dinamo, la ce lot are, sunt convins că va fi în playoff, mai ales că au făcut achiziţii foarte bune", susţine antrenorul lui CFR Cluj.

Dinamo are nevoie de victorie în meciul cu oltenii pentru a-şi face viaţa mai uşoară în drumul spre play-off. "Câinii" sunt doar la un punct de ultimul loc de play-off, însă au cel mai greu program dintre candidate în aceste patru etape rămase din sezonul regulat: joacă împotriva Craiovei, la Chiajna, cu FCSB şi la Giurgiu, cu Astra.