Fotbal intern

Hanca se laudă: de ce merită să fie căpitan la Dinamo

Sergiu Hanca va fi căpitanul lui Dinamo în 2018, incepând chiar de la Dinamo - Craiova. Ce spune despre venirea lui Gabriel Torje
04.02.2018 | 10:20
Hanca se laudă: de ce merită să fie căpitan la Dinamo

Sergiu Hanca explică ce calităţi îl recomandă pentru postura de căpitan al lui Dinamo. Jucătorul de 25 de ani a fost “uns” de Vasile Miriuţă în noua postură şi va fi cu banderola pe braţ la primul meci oficial din 2018 al “câinilor”, cel contra Craiovei, duminică de la 20.45. 

“Am văzut că sunt o grămadă de persoane care îşi dau cu părerea despre calităţile mele de căpitan. Eu dau tot pe teren pentru echipa mea, mă dedic şi cred mereu în ceea ce fac. Văd că mulţi au uitat sezonul trecut, în care am jucat foarte bine. Mă recomandă disciplina, pasiunea, curajul şi rezistenţa pentru a purta banderola”, a spus Sergiu Hanca într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

Dinamo – Craiova. Hanca se bucură de venirea lui Torje

Deşi, iniţial, Vasile Miriuţă lăsase să se înţeleagă faptul că nu e de acord cu venirea lui Torje pentru că vrea ca Hanca să fie titularul postului de mijlocaş dreapta, jucătorul născut la Tg. Mureş spune că se bucură foarte mult de venirea lui Gabi şi că, mai mult, vor fi şi colegi de cameră. 

“Eu mă bucur foarte mult că a ajuns Torje la Dinamo. Suntem prieteni, ne-am cunoscut la echipa naţională şi vom fi, probabil, şi colegi de cameră acum. Mă bucur că vine şi Palic, e prietenul meu şi ştie toată lumea ce valoare are”, a fost declaraţia lui Hanca. 

„Şi eu, şi Steliano Filip, dacă am avea condiţiile din alte părţi în România, ne-am face cererea de pensionare de la Dinamo” – Sergiu Hanca

80 de meciuri a jucat Sergiu Hanca pentru Dinamo, în care a marcat 15 goluri şi a dat 20 de pase de gol

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri