Hanca se laudă: de ce merită să fie căpitan la Dinamo

Silviu Ghering   
in Stiri sportive
04/02/2018, 10:20
Hanca se laudă: de ce merită să fie căpitan la Dinamo

Sergiu Hanca explică ce calităţi îl recomandă pentru postura de căpitan al lui Dinamo. Jucătorul de 25 de ani a fost “uns” de Vasile Miriuţă în noua postură şi va fi cu banderola pe braţ la primul meci oficial din 2018 al “câinilor”, cel contra Craiovei, duminică de la 20.45. 

“Am văzut că sunt o grămadă de persoane care îşi dau cu părerea despre calităţile mele de căpitan. Eu dau tot pe teren pentru echipa mea, mă dedic şi cred mereu în ceea ce fac. Văd că mulţi au uitat sezonul trecut, în care am jucat foarte bine. Mă recomandă disciplina, pasiunea, curajul şi rezistenţa pentru a purta banderola”, a spus Sergiu Hanca într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

Dinamo – Craiova. Hanca se bucură de venirea lui Torje

Deşi, iniţial, Vasile Miriuţă lăsase să se înţeleagă faptul că nu e de acord cu venirea lui Torje pentru că vrea ca Hanca să fie titularul postului de mijlocaş dreapta, jucătorul născut la Tg. Mureş spune că se bucură foarte mult de venirea lui Gabi şi că, mai mult, vor fi şi colegi de cameră. 

“Eu mă bucur foarte mult că a ajuns Torje la Dinamo. Suntem prieteni, ne-am cunoscut la echipa naţională şi vom fi, probabil, şi colegi de cameră acum. Mă bucur că vine şi Palic, e prietenul meu şi ştie toată lumea ce valoare are”, a fost declaraţia lui Hanca. 

„Şi eu, şi Steliano Filip, dacă am avea condiţiile din alte părţi în România, ne-am face cererea de pensionare de la Dinamo” – Sergiu Hanca

80 de meciuri a jucat Sergiu Hanca pentru Dinamo, în care a marcat 15 goluri şi a dat 20 de pase de gol

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.