Fotbal intern

Video. Dinamo smulge remiza pe final, dar rămâne în play-out

Vezi aici video cu toate fazele meciului Dinamo - Craiova din Liga 1 Betano.
04.02.2018 | 18:22

Update. FC Dinamo Bucureşti a remizat cu CS Universitatea Craiova, scor 2-2, dar trupa lui Vasile Miriuţă rămâne pe locul 7, cu 35 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa. De partea cealaltă, oltenii au adunat 44 de puncte şi sunt pe poziţia a 3-a.

În etapa 24 din Liga 1 Betano, Craiova va primi vizita celor de la Sepsi OSK, luni, 12 februarie, de la ora 20:45, iar FC Dinamo Bucureşti se va deplasa pe terenul Concordiei, duminică, 11 februarie, de la ora 20:45.

Dinamo – Craiova 2-2 (Nemec 45+1, Popa 85/ Gustavo 22 pen., Bărbuţ 55)


Min. 90. FINAL!

Min. 85. DINAMO – CRAIOVA 2-2. Daniel Popa reuşeşte egalarea după ce l-a driblat pe Calancea. VIDEO

Min. 60. Oltenii au cerut penalty după un fault al lui Nistor asupra lui Gustavo. Haţegan a lăsat jocul să continue şi i-a făcut semn brazilianului să se ridice. VIDEO

Min. 58. Ocazie uriaşă pentru Bărbuţ, dar mijlocaşul ratează cu poarta goală. VIDEO

Min. 55. DINAMO – CRAIOVA 1-2. Bărbuţ înscrie după o fază superbă în care a colaborat cu Mitriţă şi Bancu. Acesta şutează de la 15 metri şi îl învinge fără probleme pe Brănescu. VIDEO

Min. 45+1. DINAMO – CRAIOVA 1-1. Adam Nemec profită de o eroare a lui Calancea, iar atacantul aduce egalarea pentru Dinamo. Centrarea a venit de la Ivan Pesic, jucător transferat de “câini” în această iarnă. VIDEO.

Min. 37. Monroy face un fault extrem de dur asupra lui Mitriţă. VIDEO

Min. 21. DINAMO – CRAIOVA 0-1. Mihai Popescu îl faultează pe Mitriţă în careul lui Brănescu, iar arbitrul arată punctul de la 11 metri. Gustavo execută puternic şi deschide scorul. VIDEO

Min. 7. Oltenii au cerut penalty pentru un fault al lui Nedelcearu. VIDEO


Update. Avem echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Nica – Mahlangu, Monroy – Hanca, Nistor, Pesic – Nemec

CS U Craiova: Calancea – Popov, Ferreira, Briceag – Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu- Gustavo, Mitriţă, Burlacu


Update. Schimbare de ultimă oră în echipa lui Dinamo. Deşi era de aşteptat ca Jaime Penedo să fie titular contra lui CS Universitatea Craiova, gsp anunţă că Laurenţiu Brănescu va fi în formula de start. Portarul împrumutat de la Juventus nu a mai apărat în Liga 1 Betano din august 2017, atunci când Dinamo a învins Gaz Metan cu 3-1. 

La finalul meciului Dinamo – Gaz Metan, scor 3-1, Laurenţiu Brănescu declara:  “Probabil o să mai joc când o zbura porcul”.


Update. CS Universitatea Craiova este susţinută şi de fanii care se află în vacanţă la munte. Aceştia au ieşit la schiat cu fulare şi steaguri. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!


Update. 700 de olteni vor fi prezenţi la derby-ul Dinamo – Craiova.


Update. Suporterii echipei CS Universitatea Craiova au plecat spre Bucureşti, acolo unde vor participa la derby-ul cu Dinamo. “Drumul dintre Craiova şi Bucureşti este colorat în alb-albastru”. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!


Fanii din Peluza Cătălin Hîldan anunţă că partida Dinamo – Craiova se va juca în faţa unei asistenţe neaşteptat de mari. Pe pagina lor de facebook, “câinii” din peluza alb-roşie spun că până la ora 12.00 a zilei de duminică se vânduseră 8.500 de bilete, aşa că se aşteaptă ca numărul total de spectatori să depăşească 12.000! 

DINAMO – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Norocul ţine cu roş-albii în partida de duminică seară. Alexandru Băluţă, principalul pericol al oltenilor, e suspendat, în timp ce “câinii” nu-l vor avea pe Salomao din acelaşi motiv. Şi tradiţia e de partea lui Dinamo: Craiova n-a câştigat în întreaga ei istorie decât de trei ori în Ştefan cel Mare (TOATE DETALIILE AICI)

DINAMO – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Oltenii vor să dea lovitura cu Mitriţă

DINAMO – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Deşi Dinamo e la un pas să rateze play-off-ul dacă nu va bate Craiova duminică seară, antrenorul liderului la zi al campionatului, Dan Petrescu, afirmă că roş-albii lui Miriuţă se vor bate pentru câştigarea titlului în acest sezon (TOATE DETALIILE AICI)

DINAMO – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Oltenii sunt ferm convinşi că vor da lovitura în Ştefan cel Mare. Alexandru Mitriţă, micuţul atacant al Craiovei, face o declaraţie războinică, asigurându-i pe suporteri ca echipa sa va învinge de două ori pe Dinamo (TOATE DETALIILE AICI)

DINAMO – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Vasile Miriuţă nu se va putea baza, cel mai probabil, pe noiua achiziţie Gabriel Torje, care este în urmă cu pregătirea. Antrenorul dinamovist afirmă că ştie de unde va veni principalul pericol pentru echipa sa la meciul cu oltenii (TOATE DETALIILE AICI)

Echipele probabile

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Olteanu – Nistor, Monroy, Mahlangu – Hanca, Nemec, Pesic

Craiova: Calancea- Popov, Fereira, Briceag- Martic, Zelinski, Mateiu, Bancu- Gustavo, Mitriţă, Burlacu