Dinamo - CSU Craiova dă bătăi de cap jandarmilor. Ce măsuri au luat

dinamo-csu craiova, dinamo, jandarmerie, liga 1

Partida dintre Dinamo - CSU Craiova dă bătăi de cap Jandarmeriei. Ce măsuri speciale au luat oamenii legii înainte de derby-ul orgoliilor.

150 de jandarmi vor fi cu ochii pe suporteri la partida dintre Dinamo Bucureşti şi CSU Craiova. Partida se va juca pe stadionul din Ştefan cel Mare din Capitală, începând cu ora 20:45. Jandarmii vor permite accesul spectatorilor în stadion cu începere de la ora 19:15, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

De altfel, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, chiar de la ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, oamenii legii reamintesc că materialele pirotehnice sunt interzise, la fel ca intrarea pe stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Dinamo - Craiova, meci important pentru ambele echipe

Partida de duminică este una extrem de importantă pentru ambele formaţii. Dinamo are neapărată nevoie de victorie pentru a ţine pasul cu FC Botoşani sau Viitorul în lupta pentru playofful Ligii 1 Betano, în timp ce CS U Craiova trebuie să câştige să stea în plasa lui CFR Cluj şi Steaua în fruntea campionatului. 

Cei care vor să meargă la meciul dintre Dinamo şi CS U Craiova pot cumpăra bilete sâmbătă, între orele 9:00 şi 20:00 şi duminică până la ora de start a partidei. Preţurile variază între 40 de lei la tribuna 0 şi 10 lei la peluze.