Oltenii debordează de încredere: "Îi batem de două ori!"

Dinamo-Craiova, Devis Mangia, Alex Mitrita

Declaratii războinice ale lui Alex Mitriţă înainte de Dinamo - Craiova în Liga 1 Betano. Ce spune şi Devis Mangia

Devis Mangia e conştient că meciul din Ştefan cel Mare va fi unul deosebit de complicat pentru echipa sa din cauza faptului că Dinamo îşi joacă una din ultimele şanse la un loc de play-off. 

"Va fi un meci foarte greu, contra unei echipe care luptă pentru un loc în play-off. Aş fi preferat ca acest meci să se joace pe Arena Naţională, nu pe stadionul celor de la Dinamo. Mi se pare mai potrivit pentru un astfel de meci", a spus tehnicianul italian, care a reafirmat că principalele candidate la câştigarea titlului în Liga 1 Betano sunt CFR şi FCSB. 

Dinamo - Craiova. Mitriţă vrea dublă victorie cu Dinamo! 

Alexandru Mitriţă a vorbit şi el despre partida cu Dinamo. Micuţul atacant al oltenilor spune că formaţia sa trebuie să câştige ambele meciuri contra "câinilor", şi cel din campionat şi cel din Cupă. Mitriţă a explicat de ce şi-a dorit să nu mai fie jucătorul italienilor de la Pescara. 

"Am ales să vin aici ca să ajut echipa, să ajut acest oraş. La Pescara am avut o perioadă mai slabă, dar aici mi-am revenit. Eu zic că vom câştiga cu Dinamo şi în campionat şi în Cupă, sunt rivalii noştri şi trebuie să le facem o bucurie suporterilor", a spus Mitriţă.