Carousel hot news

O fostă glorie a lui Dinamo iese la atac: “Mutu şi Contra s-au spălat pe mâini! Avem numai nonvalori! Gnohere avea o tonă şi jumătate când a venit la noi!”

Perioada slabă prin care trece clubul din Ştefan cel Mare a fost “taxată” de fosta mare glorie alb-roşie, Claudiu Vaişcovici....
24.10.2017 | 18:35
O fostă glorie a lui Dinamo iese la atac:

Perioada slabă prin care trece clubul din Ştefan cel Mare a fost “taxată” de fosta mare glorie alb-roşie, Claudiu Vaişcovici.

El a criticat selecţia spunând că majoritatea jucătorilor veniţi din afară sunt nonvalori şi că îi pare rău de Vasile Miriuţă pentru că a venit într-un moment prost şi că nu poate schimba lucrurile în bine. „Îmi pare rău pentru Miriuţă, dar cred că a venit într-un moment prost. La nonvalorile care sunt acolo cred că play-off-ul e departe de noi. Viitorul şi-a revenit, Botoşaniul e o echipă puternică. Astra oricum joacă peste noi. Acolo se poate. La noi nu se poate, asta e.”

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Mă uitam pe statistică şi în prima repriză nu a fost niciun şut pe spaţiul porţii. Dinamo a ajuns să aibă doar opt români şi pe teren doar patru. Jucătorii pe care i-am adus dinafară şi cu rezultatele astea… cred că am făcut selecţia prost. Doar Nemec şi Penedo sunt jucători, restul… nonvalori. Aducem nonvalori”, a comentat fostul fotbalist ultima prestaţie din meciul cu FC Botoşani, scor 0-0.

Vaişcovici dă vina pe Mutu şi Contra: ”S-au spălat pe mâini!”

Atacul lui Vaişcovici a atins atât actualii jucători, foştii jucători, dar şi conducerea clubului: “Gnohere avea o tonă jumătate şi când a început să mişte au început şi aerele şi fiţele şi a plecat la Steaua. Vina nu o au jucătorii, vina e a conducătorului, a lui Mutu şi Contra. Ei doi s-au spălat pe mâini şi acum să vedem pe cine numeşte preşedinte. La cum joacă echipă poate veni şi Mourinho”

Claudiu Vaişcovici s-a născut în 1962 şi a jucat pe poziţia de atacant.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri