Dinamo, făcută praf de Panduru: “Au ajuns o pepinieră, e rău!”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
09/11/2017, 20:33
Dinamo, făcută praf de Panduru: “Au ajuns o pepinieră, e rău!”

Basarab Panduru, fost jucător al Stelei, a comenatat situaţia de la Dinamo Bucureşti. Fostul internaţional român a declarat că suma pe care o vor primi “câinii” este una mult prea mică, în condiţiile în care Valentin Costache este unul dintre jucătorii tineri promiţători.

Se înţelege că transferul se face pe 600-700.000 de euro. Mi se pare foarte puţin pentru un jucător care e unul dintre cei mai buni de la Dinamo în momentul acesta. Costache e un jucător care are viteză, ceea ce nu prea găseşti, şi tehnică în regim de viteză”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Panduru a făcut-o praf pe Dinamo

Analistul TV l-a criticat pe Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo. Basarab Panduru a precizat că omul de afaceri încearcă să de o lovitură pe ultima sută de metri şi că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns o pepinieră pentru celelalte cluburi din Liga 1 Betano.

Dinamo ce-a ajuns? Pepiniera celorlalte echipe? Îi bagă, îi ţine jumătate de an şi îi vinde la alte echipe? Înseamnă că a ajuns rău dacă a ajuns pepinieră. Nu poţi să ţii Dinamo fără să mai investeşti. Negoiţă pare că încearcă, pe ultima sută de metri, să bage în buzuar ce poate, să mai scoată ceva”.

Închide ×