Fotbal intern

Situaţia lui Bratu, analizată de un fost coleg: “Fără să se supere Florin pe mine”

Florin Bratu se află într-o situaţie dificilă, aceea de a antrena pe FC Dinamo Bucureşti în play-out. Ce zice un fost coleg din Ştefan cel Mare.
Autor: Mirela Apostol | 08.03.2018 | 08:14
Situaţia lui Bratu, analizată de un fost coleg:

Ianis Zicu a vorbit despre situaţia lui FC Dinamo Bucureşti şi spune că Florin Bratu va avea o treabă dificilă. Zicu spune că “Mitraliera” îi va controla destul de greu pe jucătări, având în vedere că vor evolua în pla-yout şi au fost eliminaţi şi din Cupa României, ce le rămăsese singurul obiectiv.

“Fără să se supere Florin pe mine, vreau să spun că în play-off se putea face altceva cu acest lot decât ce s-ar putea face în play-out.

“E greu de controlat”

Nu există motivaţie, e o situaţie foarte delicată. Depinde ce se află în capul jucătorilor, dar asta e foarte greu de controlat”, a spus Zicu la un post de televiziune.

FC Dinamo Bucureşti are un început de 2018 foarte dificil. A pierdut în ultima etapă din ezonul regular, cu Astra Giurgiu, şi implicit calificarea în play-off. Le mai rămăsese Cupa României, însă CS Universitatea Craiova i-a învins pe “Ion Oblemenco”, cu scorul de 1-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!