Sport

Dinamo – CS Mioveni 0-1. Meci modest în “Groapă”! “Câinii”, prima înfrângere pe teren prorpiu

FANATIK.RO vă prezintă informaţii referitoare la meciul Dinamo - CS Mioveni, care s-a jucat loc luni, 16 august, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1.
16.08.2021 | 20:04
Dinamo  CS Mioveni 01 Meci modest in Groapa Cainii prima infrangere pe teren prorpiu
ADVERTISEMENT
16-08-2021
18:24

Dinamo - CS Mioveni 0-1 (Rusu 60)

Vezi aici cele mai importante faze în format VIDEO

Dinamo a pierdut meciul cu CS Mioveni, scor 0-1, din etapa a 5-a. Bogdan Rusu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 60, iar “câinii” rămân pe locul 8. Echipa lui Dario Bonetti a bifat prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon.

Min. 50 – GOOOL CS Mioveni! Rusu deschide scorul pentru Mioveni, după o execuţie în care a avut şi noroc.

Min. 10 – Ahmed Bani l-a lobat pe Ducan, din poziţie ideală, însă mingea a trecut peste poarta argeşenilor.

Min. 1 – A început meciul Dinamo – CS Mioveni

Înainte de startul meciului, Constantin Eftimescu, fostul preşedinte şi portar al lui Dinamo, a fost omagiat de club. Acesta a primit un balon cu semnăturile jucătorilor, o plachetă şi un tricou din partea lui Deian Sorescu.

16-08-2021
17:06

Echipele de start la Dinamo - CS Mioveni

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dario Bonetti l-a titularizat pe Costin Ionuţ Amzar în locul lui Andrei Radu, accidentat.

Dinamo: Eșanu – Giafer, Ehmann, R.Grigore – Crețu, Răuță, Filip, Amzar – Bani, Moldoveanu, Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti. Rezerve: Fara, Ţone, Penescu, Mihaiu, Borcea, Florescu, Măgureanu, Stan, Bordușanu

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Oancea, Panait, Dumitriu, Șerbănică – Coșereanu, Rusu, Buziuc. Antrenor: Alex Pelici. Rezerve: I. Popescu, Iacob, Vereș, Toma, Rădescu, Burnea, Dat, Cristea, Sanoh

Meciul Dinamo – CS Mioveni are loc luni, 16 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1, fiind partida care pune capăt acestei runde. Bucureştenii au şase puncte, argeşenii doar trei. Dinamo a făcut punctele cu două victorii interne, Mioveni a învins la Sfântu Gheorghe.

Unde se joacă Dinamo – CS Mioveni

Confruntarea Dinamo – CS Mioveni se dispută luni, 16 august, de la ora 21:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare, după ce dinamoviştilor li s-a refuzat să evolueze pe Arena Naţională. Este permis accesul publicului în procent de 75 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Din nou suporterii din programul DDB au lansat apel către toată suflarea alb-roşie să vină în număr cât mai mare la meci, pentru a putea ajuta financiar clubul şi de asemeni să cumpere şi bilete virtuale vândute pentru procentul de 25 la sută dintre locurile rămase libere prin protocolul sanitar.

Cine transmite la TV partida Dinamo – CS Mioveni

Partida Dinamo – CS Mioveni se joacă luni, 16 august, de la ora 21:30, pe stadionul din “Groapă” în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

La Bucureşti continuă canicula şi pe parcursul zilei de luni, 16 august, nu sunt şanse să plouă iar la ora începerii jocului se prognozează că vor fi în jur de 30 de grade, deci jucătorii vor avea cele două pauze de hidratare pe repriză, pe care la va dicta arbitrul Istvan Kovacs din Carei, considerat al doilea cavaler al fluierului din România, după Ovidiu Haţegan.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Dinamo – CS Mioveni

Dario Bonetti are doar două probleme de lot pentru acest meci, ambii jucători fiind importanţi pentru planurile sale tactice. Este vorba de cel mai bun mijlocaş, Paul Anton, care însă nu a renunţat la ideea de a pleca, dar stă pe loc pentru că nu a fost declarat liber şi de fundaşul stânga Andrei Radu.

ADVERTISEMENT

Alex Pelici, antrenorul Miovenilor, nu are probleme de lot. Nu există nici un jucător accidentat, suspendat sau bolnav, aşa încât că îşi poate alege cum crede de cuvinţă formula de start pentru acest meci, în funcţie de studiul făcut pe adversari. Pelici va opta pentru o formulă cu cât mai mulţi jucători defensivi.

Bonetti crede în puştii lui

Sexagenarul tehnician al lui Dinamo, italianul Dario Bonetti, nu dezarmează cu lotul pe care îl are la dispoziţie, alcătuit sută la sută din jucătorii mai vechi care au acceptat să continue, în frunte cu vedeta Deian Sorescu şi din tinerii aduşi la luptă din pepiniera clubului, care se călesc din mers, de la meci la meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo are încă interdicţie la transferuri şi Bonetti recunoaşte că trei-patru jucători cu experienţă i-ar prinde foarte bine lângâ aceşti puşti în care crede, dar care au nevoie şi de timp şi de colegi de echipă mai vârstnici, care să îi îndrume. Sunt zvonuri că s-ar putea ca interdicţia la transferuri să fie ridicată, dar până atunci Dinamo merge mai departe cu grădiniţa.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – CS Mioveni

Evoluţiile tinerilor în alb şi roşu din partidele cu ilfovenele Voluntari şi Clinceni, ambele câştigate în “Groapă” au determinat casele de pariuri să acorde prima şansă într-un meci echilibrat dinamoviştilor, cotă 2,35. Argeşenii pot da lovitura la o cotă de 3,30, iar dacă vor reuşi să înscrie, golul lor valorează 1,50.

Şi opţiunea minim două goluri în meci are o cotă foarte înaltă, 1,45, pentru că se aşteaptă un joc disputat mai mult la centrul terenului, cu puţine faze de poartă şi cu la fel de puţine reuşite pe tabela de marcaj. Unul sau două goluri este totalul anticipat de bookmakeri pentru acest joc.

ADVERTISEMENT