Sport

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională?! Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească dinamoviştii. Exclusiv

Meciul dintre Dinamo şi CSA Steaua este programat în etapa a şasea din liga secundă şi ar putea să se joace pe Arena Naţională. Oficialii "câinilor" au o singură problemă de rezolvat.
25.08.2022 | 15:28
Dinamo  CSA Steaua se joaca pe Arena Nationala Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca dinamovistii Exclusiv
Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională?! Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească dinamoviştii. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo şi CSA Steaua se vor înfrunta, în premieră, în liga secundă. Confruntarea dintre cele două formaţii se va desfăşura în etapa a 6-a, echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind gazda acestui meci.

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională?!

Deşi sezonul a început, “câinii” sunt în căutarea unui stadion din Bucureşti pentru meciurile echipei, stadionul Dinamo fiind în avansată stare de degradare şi programat pentru demolare, iar “Arcul de Triumf” rămâne doar la stadiul de dorinţă, după ultimele declaraţii ale lui Alin Petrache, preşedintele FRR şi administratorul stadionului.

ADVERTISEMENT

Totuşi, Dinamo şi-ar dori să găzduiască meciul împotriva celor de la CSA Steaua pe Arena Naţională, oficialii fiind convinşi că interesul pentru acest meci va fi unul important şi pe lângă costurile de închiriere acoperite, în visteria clubului va intra o sumă importantă de bani din bilete.

Singura condiţie este plata în avans pentru închirierea stadionului: 23.000 de euro!

Din informaţiile FANATIK, planul dinamoviştilor este fezabil. Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească oficialii din Şoseaua Ştefan cel Mare ca Dinamo – CSA Steaua să se dispute pe Arena Naţională este să plătească în avans costurile de închiriere.

ADVERTISEMENT

Conform grilei stabilite de Primărie, un club care vrea să închirieze Arena Naţională pentru un meci din campionatul intern trebuie să plătească 13.000 de euro/eveniment plus 10.000 de euro cheltuieli de operare. Adică, Dinamo trebuie să vireze 23.000 de euro în conturile Primăriei, în avans.

Dinamo nu a mai fost gazdă pe Arena Naţională din octombrie 2020!

Dinamo nu a mai găzduit un meci pe Arena Naţională din octombrie 2020, când a fost programat un derby cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus atunci cu 1-0 graţie golului marcat de Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Era perioada când Pablo Cortacero a venit la echipă cu planuri mari şi una dintre promisiunile patronului iberic a fost faptul că Dinamo va juca toate meciurile pe Arena Naţională. Dar, cum s-a întâmplat şi în cazul jucătorilor aduşi cu tam-tam, spaniolul nu a plătit nici pentru închirierea stadionului şi “câinii” au fost trimişi pe stadionul din “Groapă”.

Până să ajungă pe Arena Naţională, Dinamo este gazdă la… Clinceni!

Până una-alta, Dinamo îşi dispută meciurile de pe teren propriu din Liga 2 Casa Pariurilor la Clinceni. Oficialii “câinilor” au încercat mai multe variante din Bucureşti în această vară, însă niciuna dintre ele nu s-a concretizat, astfel că echipa evoluează în afara Capitalei.

ADVERTISEMENT

Dinamo – CSA Steaua este programat în etapa a şasea din Liga 2 Casa Pariurilor, în weekend-ul 9-11 septembrie. După trei etape, “câinii” au acumulat doar 3 puncte, în timp ce “militarii” au 4 puncte.

  • 23.000 de euro costă închirierea Arenei Naţionale
  • 2 ani au trecut de la ultimul meci disputat de Dinamo pe cel mai mare stadion al ţării 
ADVERTISEMENT