Carousel hot news

DINAMO. “Cu patru jucători se poate face o echipă puternică”

DINAMO. Cornel Dinu, administratorul delegat al formaţiei “Ştefan cel Mare”, a declarat că sînt şanse mari ca Dinamo să iasă din insolvenţă....
14.03.2015 | 23:48
DINAMO.
ADVERTISEMENT

DINAMO. Cornel Dinu, administratorul delegat al formaţiei “Ştefan cel Mare”, a declarat că sînt şanse mari ca Dinamo să iasă din insolvenţă.

“Dinamo, cu mici excepţii, a făcut nişte eforturi deosebite. Mă refer la conducere, ieşirea din insolvenţă. Nu vreau să dau nume, dar o contribuţie deosebită au avut avocatul Diaconu, Costică Anghelache şi domnul Negoiţă. Din informaţiile mele există această posibilitate, să se iasă din insolvenţă”, a spus Dinu la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Oficialul lui Dinamo susţine că Durimel nu se ridică la valoarea celorlalţi fundaşi pe care îi are Dinamo.

“A fost un 3-1 incontestabil al lui Dinamo în faţa Ceahlăului, echipă care mi-a plăcut vreo 50-60 de minute. Aşa cum e lotul acum, dacă există răbdare, eu cred că nu mai trebuie decît de trei-patru jucători şi Dinamo poate face o echipă puternică pentru sezonul viitor. Dinamo are patru apărători centrali, fără Durimel, care sînt printre cei mai buni din prima divizie: Bunoza, Machado, Nedelcearu, Marc. Aceştia nu sînt încă pregătiţi la calităţile pe care le au, sînt de puţin timp cu echipa”, a spus Dinu.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Dinu a vorbit şi despre scurtul mandat al lui Teja pe banca lui Dinamo.

Teja poate a avut şi o anumită nesiguranţă pentru că nu a avut timp să pregătească un lot nou şi a avut şi ghinionul să întâlnească două echipe omogene”, a spus Cornel Dinu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri