Fotbal intern

DINAMO. Prima reacţie a lui Petre! TRISTEŢE şi la gol!

UPDATE 09:30 / Bucuria lui Patrick Petre a fost reţinută, chiar dacă el a marcat pentru prima dată în Liga 1. "Mă bucur că am marcat, dar am marcat degeaba. Sper să marchez cît mai multe...
08.11.2014 | 00:12
DINAMO Prima reactie a lui Petre TRISTETE si la gol
ADVERTISEMENT

UPDATE 09:30 / Bucuria lui Patrick Petre a fost reţinută, chiar dacă el a marcat pentru prima dată în Liga 1. “Mă bucur că am marcat, dar am marcat degeaba. Sper să marchez cît mai multe goluri pentru a o ajuta pe Dinamo să obţină cît mai multe victorii. Sînt fericit că l-am făcut fericit pe tatăl meu. Trecem printr-o perioadă mai grea, dar sperăm să ne revenim şi cu siguranţă vom face asta. E normal ca toată lumea să aibă aşteptări de la mine. Tata a fost un fotbalist foarte bun şi se aşteaptă lumea ca eu să-l depăşesc. Numai cu muncă multă se poate face asta”, a spus Patrick Petre pentru Dolce Sport.

DINAMO. Patrick Petre îşi face loc uşor, uşor la Dinamo. A intrat cu Steaua, iar acum a reuşit să înscrie pentru gruparea din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Toţi l-au lăudat pe Petre jr., chiar dacă formaţia sa a pierdut cu 2-3 meciul cu Viitorul. Cu toate că Dinamo traversează o perioadă critică, viitorul se anunţă interesant în cazul lui Petre. Şi jucătorul e cu picioarele pe pămînt. FANATIK.RO a stat de vorbă cu jucătorul lui Dinamo imediat după meciul cu Steaua.

CITEŞTE AICI un reportaj în exclusivitate cu noua vedetă a cîinilor

CITEŞTE AICI MESAJUL LUI HAGI 

VEZI GOLUL REUŞIT DE PATRICK PETRE

Petre, amănunte în premieră  

Florentin Petre a vorbit despre fiul său, Patrick, care în partida cu Viitorul a marcat primul gol în Liga 1. “Îmi doresc enorm de la copilul meu! Sînt foarte fericit pentru realizarea lui. Trebuie să muncească în continuare. A început bine, a fost crescut frumos, în spiritul fotbaliştilor. Are un tupeu bun şi să dea Dumnezeu să mă depăşească. Sper să aibă o carieră reuşită şi să cîştige multe trofee. Am fost la partidă pentru că ştiam că va fi în lot. Dacă eram singur acasă aş fi plîns, dar îmi era ruşine de oamenii din jurul meu. Dar vreau să spun că a greşit la golul trei al Viitorului. Bine, a fost o greşeală în lanţ. Toate lucrurile pe care Patrick le ştie acum i le-am băgat în cap de la cinci, şase ani. Am încercat să-i implementez în minte tot ceea ce înseamnă fotbalul de performanţă. A avut şansă să fie cu mine în vestiar, să cunoască fotbalişti pe care alţi copii doar visează. L-am încurajat tot timpul pentru că fotbalul este greu, nu ai copilărie, nu ai nimic. Cînd luam bătaie de la Steaua sau de la altă echipă, Patrick se închidea în baie şi plîngea. Mă suna mama lui şi îmi spunea că Patrick este în baie şi plînge că a luat Dinamo bătaie. Are şi o prietenă, dar nu asta este problema. Trebuie să fie profesionist în continuare. Pentru mine este o onoare că Hagi mi-a lăudat băiatul fără să fie întrebat”, a spus Florentin Petre la Look TV.

ADVERTISEMENT

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!