Fotbal intern

DINAMO. Culisele BOMBEI. “Unul a demisionat. Celălalt a fost DAT AFARĂ”! Acuzele lui Anghelache: “M-au lucrat!”

UPDATE / Constantin Anghelache a făcut o declaraţie şocantă. Acesta a dezvăluit că a fost "lucrat" de anumite persoane din interiorul echipei lui Dinamo. "Ştiu sigur asta! Eu am fost "lucrat"...
27.04.2015 | 23:28
DINAMO Culisele BOMBEI Unul a demisionat Celalalt a fost DAT AFARA Acuzele lui Anghelache Mau lucrat

UPDATE / Constantin Anghelache a făcut o declaraţie şocantă. Acesta a dezvăluit că a fost “lucrat” de anumite persoane din interiorul echipei lui Dinamo. “Ştiu sigur asta! Eu am fost “lucrat” de trei persoane din club, cărora le ştiu numele, dar nu vreau să le divulg. Aceşti trei le-au spus încontinuu fanilor că eu tai şi spînzur la Dinamo.

De multă vreme eu eram vinovatul de serviciu la Dinamo. M-am săturat să tot aud ba că eu sînt la butoane, ba că eu fac şi desfac la Dinamo, că eu dau afară şi pun antrenori şi aşa mai departe. Şi am fost înjurat încontinuu de suporteri.

Eu nu l-am dat afară pe Teja, aşa cum nici nu l-am adus înapoi pe Stoican. La aducerea lui Stoican le-am spus că nu dă bine să îl aducem înapoi aşa repede. Nici cu cei 12 jucători aduşi nu am fost de acord pentru că ştiam că se va rupe vestiarul în două. Am fost de acord doar cu Marius Niculae, Machado, Serginho şi Andrei Marc”, a spus Anghelache pentru gsp.ro.

…………………………………………………

DINAMO. Lovitură pentru Dinamo în săptămîna eternului derby. Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu nu mai fac parte din conducerea lui Dinamo. Amîndoi susţin că şi-au înaintat demisiile, Daniel Stanciu oferind şi o declaraţie în exclusivitate pentru FANATIK.RO: “Da, e adevărat, mi-am dat demisia. Mai multe nu comentez“.

“M-am săturat! Mă întreabă colegii universitari ce interese am să fiu înjurat!”

DINAMO. Ce se ascunde în spatele acestor plecări-şoc? FANATIK.RO a discutat cu oameni din anturajul patronului Ionuţ Negoiţă, care au povestit cum au decurs evenimentele. “Anghelache a venit la Ionuţ Negoiţă şi şi-a înaintat demisia. A zis că nu mai are nici un rost să rămînă, să fie înjurat non-stop de către fani şi să-l întrebe colegii universitari în fiecare zi ce face el la Dinamo dacă lumea îl contestă. <Ce interese ai tu să stai la Dinamo şi să fii înjurat non-stop?

E OFICIAL!!! ANUNTUL CLUBULUI DINAMO CU PRIVIRE LA DEMISIILE CELOR 2 SEFI DIN GROAPA!!!

Înseamnă că e ceva necurat la mijloc de accepţi lucrurile astea>. Asta îmi spun colegii de cîteva luni. M-am săturat! Cînd m-am ocupat în toamnă de echipă, bugetul de salarii era de 70.000 de euro şi nu era bine, acum e de 120.000 de euro şi tot eu sînt cel înjurat la fiecare partidă. Gata, Ionuţ, eu nu mai stau la Dinamo!“, a fost discursul lui Constantin Anghelache în faţa lui Ionuţ Negoiţă. Totuşi, este foarte posibil ca Anghelache să rămînă aproape de Dinamo, ca membru în Consiliul de Administraţie al clubului.

DINAMO. Troc Negoiţă-Stanciu

DINAMO. Şeful dinamovist a încercat în mai multe rînduri să-l convingă pe unchiul său să se răzgîndească, dar nu a reuşit. Ţinînd cont şi de argumentele “financiare” pe care Anghelache le-a adus în sprijinul deciziei – cum a gestionat el situaţia şi cum a făcut-o Stanciu – Negoiţă a decis că e cazul să rupă pisica-n două, aşa că l-a anunţat pe Daniel Stanciu că poate pleca şi el. Pentru a nu crea şi mai multe valuri, Negoiţă şi Stanciu ar fi convenit ca ultimul să-şi prezinte demisia, lucru pe care acesta l-a şi anunţat pentru FANATIK.RO, apoi totul a fost confirmat de către club într-un comunicat oficial. “Situaţia a fost cît se poate de clară. Anghelache şi-a dat demisia, iar celuilalt, lui Daniel Stanciu, i s-a arătat uşa!”, dezvăluie sursele FANATIK.RO.

Tags: