Fotbal intern

DINAMO. Cum l-a SALVAT VEDETA echipei pe Rotariu!

DINAMO. Randamentul lui Dorin Rotariu a scăzut mult în sezonul actual faţă de stagiunea precedentă, iar acest lucru este cauzat şi de felul în care tratează antrenamentele la sala de forţă....
26.11.2014 | 21:16
DINAMO Cum la SALVAT VEDETA echipei pe Rotariu

DINAMO. Randamentul lui Dorin Rotariu a scăzut mult în sezonul actual faţă de stagiunea precedentă, iar acest lucru este cauzat şi de felul în care tratează antrenamentele la sala de forţă. De aceea, colegul său şi unul dintre cei mai importanţi oameni din vestiarul “cîinilor”, Marius Alexe, i-a făcut program special de “tras de fiare”.

DINAMO. Unul dintre golgheterii lui Dinamo în sezonul trecut, Dorin Rotariu nu a mai progresat, ba chiar a dat înapoi din punct de vedere al formei sportive, fapt ce a stîrnit îngrijorarea şefilor. Întreg staff-ul tehnic a fost mandatat să aibă grijă de cel care ar putea aduce o sumă frumoasă în conturile clubului din “Ştefan cel Mare”, dar oricît s-ar fi încercat, deocamdată, Dorin a pierdut primul unsprezece. Conform surselor FANATIK.RO, acest lucru se datorează modului în care mijlocaşul se “înţelege” cu antrenamentele din sala de forţă, pe care aproape că le detestă. Fapt ce reprezintă o mare problemă, avînd în vedere că Roti a şi crescut în înălţime cu cinci centimetri în ultimul an, în timp ce la capitolul masă musculară a rămas “corigent”.

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 (27.09.14)

“Se duc mereu împreună la sală!”

DINAMO. Pentru a se asigura că mai tînărul său coleg recuperează din această deficienţă cît mai curînd posibil, Marius Alexe a luat atitudine şi a trecut la fapte. Cunoscut drept un fotbalist căruia îi place să lucreze foarte mult la partea fizică, atacantul l-a luat sub “aripa” sa şi pe Dorin, alături de care merge de mai multe ori pe săptămînă la sala de forţă, pentru a se asigura că acesta începe să dea de gust acestui obicei. “Roti nu se dă în vînt după fiare, dar a înţeles că trebuie să tragă mai mult dacă vrea să ajungă sus. Iar Marius e dispus să-l ajute să evolueze din acest punct de vedere. Se duc mai mereu împreună”, au declarat surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

13 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Dorin Rotariu pentru Dinamo în 60 de meciuri oficiale

2009 este anul în care Marius Alexe a debutat în tricoul lui Dinamo

Tags: