Dă lovitura Dinamo? Noua senzaţie din Ştefan cel Mare, spre Germania

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
18/10/2017, 16:25
Dă lovitura Dinamo? Noua senzaţie din Ştefan cel Mare, spre Germania

Valentin Costache se numără printre cei mai buni tineri jucători care evoluează în Liga 1 Betano, iar oficialii lui FC Dinamo Bucureşti pot da lovitura în pauza competiţională din iarnă cu fotbalistul în vârstă de 19 ani. Valentin Costache a marcat golul care a stabilit scorul final în meciul câştigat cu Juventus Bucureşti, scor 3-0, iar Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a făcut un anunţ important în ceea ce îl priveşte pe mijlocaş.

Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a profitat de relaţiile pe care le are în Bundesliga şi şi-a invitat un prieten din Cottbus care este impresar pentru a-i vedea la treabă pe jucătorii săi. Cel remarcat de către neamţ a fost Valentin Costache, iar Miriuţă vrea să-l trimită pe mijlocaşul în vârstă de 19 ani în prima ligă din Germania. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Valentin Costache a fost selecţionat la naţionala U21

“E un prieten cu Cottbus, lucrează pentru nişte echipe, dar nu vă spun care. L-am invitat la jocul cu Juventus”, a spus Vasile Miriuţă, după victoria lui FC Dinamo Bucureşti în faţa echipei pregătite de Marian Barbu, scor 3-0, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonu 2017-2018.

Valentin Costache este născut pe data de 2 august 1998, în Videle, este internaţional de tineret U21, are un contract semnat cu FC Dinamo Bucureşti până pe 30 iunie 2020, iar pentru echipa pregătită de Vasile Miriuţă a jucat în 11 meciuri, a înscris 2 goluri şi a oferit 4 pase decisive, în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. Pentru echipa naţională a României U21 a debutat pe 1 septembrie 2017 şi a bifat 2 selecţii. Valentin Costache a mai jucat şi pentru selecţionata U17.

100.000 de euro este cota lui Costache, conform transfermarkt.com

Închide ×