Fanatik Show

DINAMO. “Dacă se continua cu mine, nu aveam rezultate aşa RUŞINOASE!”

DINAMO. Fostul antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican a vorbit pentru FANATIK SHOW despre rezultatul ruşinos de la partida "cîinilor" cu Astra Giugriu. Acesta este convins că nu avea rezultate...
08.12.2014 | 19:25
DINAMO Daca se continua cu mine nu aveam rezultate asa RUSINOASE

DINAMO. Fostul antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican a vorbit pentru FANATIK SHOW despre rezultatul ruşinos de la partida “cîinilor” cu Astra Giugriu. Acesta este convins că nu avea rezultate aşa ruşinaose dacă continua să antreneze echipa.

“Am urmărit meciul cu Astra ca un simplu spectator. Pentru jucători şi pentru Danciu îmi doream să fie alt rezultat, ştiam că o să fie un meci greu, dar nu mă aşteptam la acest scor. Am văzut şi la Roma un astfel de rezultat, ei au luat 7 goluri. Eu eram atent la fiecare detaliu, ştiam că nu sîntem o echipă cu jucători senzaţionali, dar eram un grup unit. Nu este uşor să te baţi cu echipe care au jucători cu o calitate mai deosebită. Nu pot să găsesc o explicaţie pentru acest rezultat.  Eu eram convins că Dinamo putea să facă un joc mai bun. Atunci cînd am venit la Dinamo am găsit o echipă fără valoare, dar am muncit şi am făcut lucruri bune. Dacă se continua cu mine, reuşeam ceea ce îmi propuneam şi probabil nu aveam rezultate aşa ruşinoase.

Acesta a mai vorbit şi despre dorinţa sa de a cîştiga campionatul cu Dinamo, dar şi despre Ionel Dănciulescu. “Eu am declarat că vreau să mă bat pentru campionat şi îmi doream să nu rămîn doar cu vorbele. Eu şi domnul Anghelache nu eram pe aceeaşi lungime de undă. Nu îmi doream jucători scumpi, vroiam doar ca eu să iau deciziile în legătură cu echipa, să spun cine să plece, cine să vină, asta trebuia să fie responsabilitatea mea. Eu am promovat mulţi tineri, aveam nevoie de puncte, dar am pus în balanţă mai multe lucruri. Nu mi-ar plăcea ca Dinamo să retrogradeze, sînt cîţiva jucători care meritau să fie pe o poziţie mai bună. Jucătorii sînt cei care suferă cel mai mult atunci cînd sînt astfel de rezultate. Eu am discutat cu Negoiţă ca să ne batem pentru locul 1, mi-ar plăcea să vină cineva la echipă care poate să se facă înţeles, eu nu am reuşit, deşi am făcut multe lucruri bune acolo. Prin muncă am ajuns cît mai sus, chiar dacă multă lume nu a avut încredere în mine. Nu cred că este o plălărie prea mare pentru Dănciulescu meseria de antrenor, el este un fost fotbalist şi ştie ce trebuie să facă“, a spus Flavius Stoican pentru FANATIK SHOW.