Fotbal intern

DINAMO. Danciu promite: “Vine COMANDO Dinamo!”

DINAMO. Tehnicianul formaţiei din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre partida pe care o pregăteşte contra Astrei Giurgiu, din finalul...
05.12.2014 | 11:52
DINAMO Danciu promite Vine COMANDO Dinamo
ADVERTISEMENT

DINAMO. Tehnicianul formaţiei din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre partida pe care o pregăteşte contra Astrei Giurgiu, din finalul turului de campionat, programată sîmbătă. Fostul jucător al “cîinilor” a abordat şi meciul din Cupa României pe care fostul său coleg din sînul echipei dinamoviste, Claudiu Niculescu l-a pierdut de pe banca tehnică a celor de la CS Mioveni contra CFR Cluj, dar şi despre ultima partidă de pe Stadionul “Ion Oblemenco”, cînd Steaua a întîlnit CS U Craiova.

… despre Dinamo – Astra Giurgiu: “Dacă vor avea aceeaşi atitudine ca pînă acum ne vom întoarce cu cele trei puncte. Cei de la Astra au în componenţă jucători valoroşi, dar sîntem pregătiţi, i-am analizat, le ştim punctele forte, dar şi cele slabe. Grecu e suspendat, Roti are o problemă medicală, Patrick a revenit după răceală. Ziua mea de naştere am petrecut-o de fiecare dată prin cantonamente. Nu am vorbit cu domnul Anghelache de plecarea celor şapte jucători, mai avem două meciuri de jucat, după care vom face o analiză şi vom vedea ce decizii se vor lua. Decizia legată de ce va fi la Dinamo le aparţine domnilor Negoiţă şi Anghelache, petru mine este important să-mi fac treaba cît mai bine. Dan Alexa îmi este un prieten drag, dar decizia se va lua după finalul turului şi meciul din Cupa Ligii. Nu mă deranjează acele speculaţii, eu ştiu cine sunt, ce am făcut şi ce voi face pentru acest club. Iar acum voi face tot ce depinde de mine să facem lucrurile să funcţioneze la capacitate maximă. Chiar dacă jocul nu etse spectaculos, veţi vedea un Dinamo ca un comando, aşa cum îmi place mie”.

ADVERTISEMENT

danciulescu

…despre partida CS Mioveni – CFR Cluj: “Mie mi-ar fi ruşine să cîştig o partidă de o asemenea manieră, orice explicaţie cu care vor venii jucătorii  nu vor fi în picioare pentru mine. Am un respect deosebit pentru acel club, le-am adus un titlu, noi, cei de la Dinamo, cînd am învins Steaua în Ştefan cel Mare, dar ce s-a întîmplat acolo este o mare greşeală. Dacă aş fi acolo aş cere rejucarea meciului. Am vorbit cu Niculescu, ţipa la telefon, era nervos, e foarte dureros, au avut 3-0, dar lipsa de experianţă a făcut să piardă această partidă. Îl înţeleg, au fost atît de aproape de o performanţă unică, ce nu va mai veni aşa curînd”.

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_27638_34941

…despre Craiova: “Oraşul Craiova merită un stadion nou, modern, pentru că acea echipă, Craiova Maxima şi tot e înseamnă oraşul a dat fotbalişti buni României. Eu am jucat pe acel teren ca adversar. Şi alte oraşe importante din ţară ar trebui să aibă un asemenea stadion. Nu am văzut meciul în totalitate, doar printre rînduri. Domnul Crăciunescu este cel mai avizat să spună dacă a fost penalty sau nu, dar nu trebuie să ne îndoim de moralitatea domnului Tudor, este un arbitru foarte bun. Nu ştiu cum se fac delegările, mă depăşeşte acest aspect”.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: