DINAMO. Un “cîine” A SEMNAT pe un an, după ce a fost dat AFARĂ

Adrian Dumitru    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/07/2016, 00:06
DINAMO. Un “cîine” A SEMNAT pe un an, după ce a fost dat AFARĂ GALERIE FOTO

DINAMO. Unul dintre cei mai talentaţi tineri din fotbalul românesc, Bogdan Gavrilă, a semnat un nou contract după ce a magazionerul de la Dinamo i-a transmis că va fi dat afară. – vezi detalii AICI

DINAMO. Mijlocaşul de 24 de ani este în prezent în cantonament, în Bulgaria, unde se pregăteşte cu noua sa echipă. Conform surselor FANATIK.RO, Bogdan Gavrilă a semnat cu o formaţie din prima ligă cipriotă, Ethnikos Achna.

“Jucătorul a ales să plece din ţară o perioadă. A obţinut un salariu bun la formaţia cipriotă şi a semnat un contract pe un an de zile, cu opţiune pe încă unul”, au precizat apropiaţii fotbalistului.

Rednic i-a frînt cariera

DINAMO. Aflată pe o pantă ascendentă la Dinamo,  cariera lui Bogdan Gavrilă a început să cunoască partea negativă în momentul în care Mircea Rednic l-a anunţat pe jucător că poate să plece la o altă echipă.  

“Antrenorul mi-a transmis că nu fac parte din lotul echipei care pleacă în cantonament în Cipru şi că trebuie să îmi caut un împrumut pînă în vară. Am fost efectiv şocat, pentru că restul oamenilor din club sînt conştienţi de calităţile mele. Ce să mai zic acum? E decizia antrenorului, nu mai are niciun rost să comentez prea multe. Cu siguranţă, mă voi întoarce la Dinamo la un moment dat, nu pot să mă despart de acest club în modul acesta”, declara, la începutul anului, Gavrilă.

Situaţia mijlocaşului s-a agravat în momentul în care la echipă a ajuns Ioan Andone, acesta confirmînd, în urma unei discuţii cu Ionuţ Negoiţă, că Dinamo nu are nevoie de serviciile fotbalistului.

Închide ×