DINAMO. A dat LOVITURA! Paul Anton se UMPLE de bani la Getafe!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
01/08/2016, 15:24
DINAMO. A dat LOVITURA! Paul Anton se UMPLE de bani la Getafe! GALERIE FOTO

DINAMO. Transferul căpitanului din haită la Getafe, unde urmează să stea pentru cel puţin un an de zile, înseamnă o lovitură financiară pentru Paul Anton.

DINAMO. În timp ce Dinamo a cîştigat doar 200.000 euro în urma împrumutului, urmînd ca Getafe să mai vireze în conturile clubului dinamovist 700.000 euro dacă jucătorul se ridică la aşteptările spaniolilor, transferul reprezintă o lovitură imensă pentru Paul Anton.

Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul urmează să cîştige la Getafe 37.000 euro lunar în perioada în care acesta va fi împrumutat. “Este o creştere salarială uriaşă pentru jucător care primea la Dinamo doar 7000 de euro. Acum, sperăm că o să confirme aşteptările pe care oficialii spanioli le au de la el”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Maxim, cel mai bine plătit jucător

Totuşi, Anton este departe de cel mai bine plătit jucător român. Alexandru Maxim, jucătorul lui VfB Stuttgart, a ajuns să cîştige 1,5 milioane euro pe an după ce şi-a prelungit contractul cu formaţia germană pînă în 2019. Acest lucru s-a reflectat şi în prestaţiile mijlocaşului, care a ajuns vioara întîi şi căpitanul la Stuttgart. “Nu vreau să mai stau pe bară şi că cîştig banii degeaba. Vreau să ajut echipa să promovăm”, a fost una din declaraţiile lui Maxim.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×