Nu e glumă! S-au făcut primii paşi pentru naturalizarea lui Gnohere

Mirela Apostol   
in Dinamo
03/08/2016, 00:02
Nu e glumă! S-au făcut primii paşi pentru naturalizarea lui Gnohere

DINAMO. UPDATE, 2 august, ora 21:15 / Ioan Andone a dezvăluit că Harlem Gnohere este foarte interesat să joace pentru naţionala României, mai ales după ce “Bizonul” a fost remarcat de Cristoph Daum. “Gnohere a venit la mine să mă întrebe despre formalităţile de naturalizare şi cît de mult durează. Bineînţeles că îşi doreşte, este un atacant. Dar i-am spus că trebuie să stea o perioadă lungă în România şi să se apuce să înveţe română”, a declarat Andone.

_______________________________________________________________________

DINAMO. UPDATE, 18:20 / Harlem Gnohere i-a răspuns selecţionerului României printr-o postare pe pagina sa de socializare: “Sînt disponibil, domnule Daum”, a fost mesajul “Bizonului”.

*******************************************************************************************************

DINAMO. Trupa lui Ioan Andone s-a impus în a doua etapă a Ligii 1, cu ACS Poli Timişoara, obţinînd maximum de puncte din cele două confruntări. La meciul de pe Ştefan cel Mare a asistat şi selecţionerul echipei naţionale a României, neamţul Christpoh Daum, care a rămas impresionat de Harlem Gnohere.

“Fizic, Gnohere este foarte puternic, este dificil să te aperi împotriva lui. L-am văzut acum pentru a doua oară, îi ştiu potenţialul. Vom vedea.

Dinamo a controlat meciul şi singurul lucru care i-a lipsit a fost neşansa: a ratat cîteva şanse de gol bune. A fost foarte dificil, pentru că Timişoara a jucat foarte deschis. Pentru această scurtă perioadă de cînd sînt în Liga 1, au făcut o impresie bună.

Doar Steaua şi Astra au şanse reale de a se califica. Sper ca în viitor să avem mai multe echipe”, a spus Christoph Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×