Fotbal intern

Clipe incredibile la Dinamo! Gest radical al fanilor: “Le-au dat foc!”

Constantin Anghelache spune că situaţia la Dinamo a degenerat încă din 2015. ''Nu mai există jucatori de valoare în echipă, in afara lui Nedelcearu".
20.11.2017 | 18:32
Clipe incredibile la Dinamo Gest radical al fanilor Leau dat foc

Constantin Anghelache, fost preşedinte al clubului Dinamo, a vorbit despre situaţia critică în care se găseşte gruparea din Ştefan cel Mare, în cadrul emisiunii Pro Sport Live. Anghelache e de părere că declinul bucureştenilor era previzibil încă de acum doi ani, mai ales pentru că echipa nu a avut stabilitate nici pe banca tehnică, nici la nivelul lotului. “Una e să ai o strategie clară, alta e să ai o strategie diferită în fiecare zi. După o perioadă în care lucrurile păreau certe, în 2013,  şi se mergea pe o reconstrucţie, treburile au degenerat. În 2015, pe la jumătatea anului, au apărut schimbările ca la furnal”, a declarat fostul preşedinte dinamovist.

Acesta susţine că totul s-a schimbat odată cu venirea la echipă a lui Daniel Stanciu. ”Stanciu a spus că pleacă toţi jucătorii. Bilinski şi Gnohere s-au pus pe dietă, au slăbit, după care au plecat. Şi Nemec o să plece.” Anghelache mai afirmă că, în momentul de faţă, la Dinamo nu mai există niciun fotbalist valoros în afara lui Nedelcearu: “Au plecat jucători care nu înţeleg nici în ruptul capului de ce au fost lăsaţi să plece.”

“Dinamo are palmares şi trecut, sigur există oameni interesaţi să cumpere clubul!”

Anghelache atrage atenţia că, în cazul în care Dinamo pierde şi etapa viitoare, cu CSMS Iaşi, îşi poate lua adio de la play-off. În acelaşi timp, el spune că fanii sunt sătui de insuccesele roş-albilor. “Vreo zece suporteri m-au sunat şi mi-au spus că şi-au dat foc la abonamente, pentru că nu mai vor să meargă la meciuri”, a povestit Anghelache, care adaugă că Rednic a avut dreptate când a spus că Ionuţ Negoiţă este sfătuit prost. “Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron. Dar îmi arată că nu are încredere în mine, ci are încredere în toţi specialiştii de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să îi consulte pe ei de acum încolo”, declara Rednic la plecarea din Ştefan cel Mare.

Altfel, Anghelache recunoaşte că Dinamo e într-un moment critic, dar e încrezător că există oameni interesaţi să cumpere clubul. “Să vedem dacă Negoiţă o să vândă echipa, pentru că în piaţa liberă trebuie să ai şi cerere, nu doar ofertă. S-ar putea să existe persoane care stau la colţ şi aşteaptă să intervină. Dinamo are palmares, trecut, multe lucruri care pot interesa pe cineva”, a completat fostul şef dinamovist. Totodată, Anghelache a precizat că nu a discutat cu Nicolae Badea despre o eventuală preluare a clubului de către acesta, însă nu crede într-o asemenea ipoteză. “Dacă a vrut să scape de acţiuni, de ce să revină acum? Însă cineva sigur va veni. Probabil va scădea preţul până va veni cineva să liciteze sau se va ajunge la o negociere directă”,  a explicat Anghelache.