Fotbal intern

Dinamo, descătușată după calificarea în semifinalele Cupei României: „E obiectivul nostru”

04.03.2021 | 22:49
Dinamo descatusata dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei E obiectivul nostru
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după victoria cu Dunărea Călărași, 3-1, iar Mario Nicolae, oficialul „câinilor” a anunțat că obiectivul echipei în actualul sezon este câștigarea trofeului.

Mario Nicolae a vorbit și despre amicalul pe care Dinamo îl va juca împotriva lui Dinamo Kiev și îi mulțumește lui Mircea Lucescu, dar și lui Hrihori Surkis, patronul formației, pentru partida care se va juca pe stadionul olimpic din Kiev.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mario Nicolae a explicat motivul pentru care a declarat că VAR-ul nu trebuie plătit de către cluburi, însă susține că ar fi benefic pentru fotbalul românesc, chiar dacă nu ar mai crea emoții.

Cupa României, obiectivul lui Dinamo

Mario Nicolae este optimist după calificarea lui Dinamo în semifinalele Cupei României și a anunțat că obținerea trofeului este obiectivul formației lui Ionel Gane:

ADVERTISEMENT

A fost un meci foarte, foarte greu. Aveam nevoie de o astfel de victorie, pentru că ne așteaptă un meci greu luni. Aveam nevoie de o astfel de descătușare. Orice meci e foarte greu, nu poți să stai niciodată liniștit.

Ne dorim foarte mult cupa, mai ales pentru ce înseamnă echipa DDB și suporterii lui Dinamo. Acesta este și obiectivul nostru, se lucrează la acest aspect, pentru că ne dorim să câștigăm trofeul și să mergem în cupele europene”.

ADVERTISEMENT

„Se pierde emoția fotbalului cu VAR-ul”

„Toate meciurile sunt cu miză, dar după ultimul meci cu Viitorul, am discutat cu băieții, ne-am unit foarte mult.

Îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu pentru acest amical. Am înțeles că e o mare dorință și a domnului Surkis să ajute Dinamo. Iată că un Dinamo poate ajuta Dinamo. Deja domnul Surkis a ajutat foarte mult Dinamo, pentru că nu e ușor să închiriezi stadionul olimpic de-acolo, cu 75.000 de locuri, poate va fi și sold-out acolo”, a mai spus Mario Nicolae.

ADVERTISEMENT

„Au fost cuvinte scoase din context, a fost părerea mea, nu a clubului. Personal, cred că se pierde din emoția fotbalului cum era în copilărie.

VAR-ul poate fi benefic, dar e o problemă pentru cluburile din România să vină și să susțină financiar un astfel de sistem. Trebuie implementat, dar nu cu un ajutor din partea cluburilor”, a precizat Mario Nicolae.

ADVERTISEMENT