Sport
notix pixel id

Dinamo, desființată în platourile TV: „Îi aud de trei luni că mai trebuie să muncească. Vine decembrie și nu fac puncte”

Dinamo a fost desființată în platourile TV, iar analiștii nu mai cred în ce spun jucătorii la finalul meciurilor.
15.10.2021 | 22:53
Dinamo, desființată în platourile TV: „Îi aud de trei luni că mai trebuie să muncească. Vine decembrie și nu fac puncte”
Dinamo, desființată în platourile TV: „Îi aud de trei luni că mai trebuie să muncească. Vine decembrie și nu fac puncte”, Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru s-a săturat să-i audă pe jucătorii „câinilor” când spun la finalul meciurilor pierdute că mai trebuie să muncească.

„Pandi” consideră că în ritmul acesta, Dinamo va ajunge în luna decembrie fără să obțină puncte, iar de aceeași părere a fost și Gabi Balint, care a spus că și fotbaliștii de la care sunt pretenții au dezamăgit în duelul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Dinamo, desființată în platourile TV

Dinamo a fost desființată în platourile TV după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Basarab Panduru a fost dur la adresa jucătorilor, fiind deranjat în sepcial de ceea ce declară la finalul meciurilor:

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut că de trei luni spun același lucru, să muncească mai mult. Ce să mai muncești, că văd că nu merge treaba.

S-a muncit și cu Bonetti se muncește și cu Rednic, dar nu știu de ce tot îi aud că mai e de muncit. Mai e de muncit, dar vine acum decembrie, ce tot mai au de muncit, că în ritmul ăsta nu mai scot puncte.

ADVERTISEMENT

Nu e același Sorescu pe care Rednic îl cerea la națională, despre care spunea că Rădoi are ceva cu el?

Păi acum îl scoți în minutul 46 pe cel mai bun jucător al tău? Îl scoți pe cel care putea să marcheze pentru tine?”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„E foarte slab ce am văzut la Dinamo!”

Gabi Balint a fost dezamăgit de jucătorii cu pretenții de la Dinamo, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

„Foarte slab, foarte slab ce am văzut la Dinamo, și sunt fotbaliști de la care te aștepți la mai multe, precum Sorescu, Filip sau Torje”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și Ionel Dănciulescu este de părere că la Dinamo mai sunt multe lucruri de reglat: „Sunt multe lucruri de pus la punct la Dinamo:

„Jucătorii au calitate individuală, dar ei trebuie să înceapă să joace, pentru că altfel nu o să ajungă la niciun rezultat”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik