DINAMO. Au decis ce se va întîmpla cu Patrick. "Singura lui şansă"

UPDATE. Ioan Andone a vorbit despre posibilitatea ca Patrick Petre să fie împrumutat în această pauză competiţională.

"Am avut o discuţie şi astăzi (n.r. - luni) pentru Patrick. Nu are şanse la Dinamo. Am avut ofertă de la o echipă din Liga 1 şi din Liga a 2-a, dar vedem. Probabil o să-l împrumutăm 6 luni. Doar el o să fie împrumutat. Restul rămîn în lot. O să am în spate 25 de jucători. Există totuşi o şansă ca Patrick să rămînă în lot. Dacă unul dintre Lazăr, Hanca sau Rotariu pleacă acum, atunci Patrick va rămîne!", a declarat tehnicianul lui Dinamo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare vrea să îl împrumute pe Patrick Petre în acest început de an pînă la finalul sezonului. Mijlocaşul ar putea ajunge la ŢSKA Sofia, echipă la care şi tataăl său, Florentin Petre, a activat.

"Patrick trebuie să joace constant şi, să fim serioşi!, concurează pe post cu cei mai buni dinamovişti, Lazăr, Rotariu şi cel mai bun pasator al Ligii 1, Sergiu Hanca. Aş vrea să rămînă la Dinamo doar dacă unul dintre cei trei va fi vîndut în această iarnă.

Dacă nu, şi împrumutul e o variantă bună. Eu am fost împrumutat pe la 18-19 ani la UTA timp de 3-4 luni în care am jucat foarte bine şi cînd m-am întors am fost titular timp de 10 ani", a spus Florentin Petre.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231