Fanatik Show

DINAMO. Lucescu şi Chirilă, INTERZIŞI de Cornel Dinu!

DINAMO. Ionel Dănciulescu a fost numit antrenor interimar al "cîinilor" pînă în iarnă, susţinut fiind şi de Cornel Dinu, administratorul delegat al echipei din "Ştefan cel Mare". De altfel,...
15.11.2014 | 19:12
DINAMO Lucescu si Chirila INTERZISI de Cornel Dinu

DINAMO. Ionel Dănciulescu a fost numit antrenor interimar al “cîinilor” pînă în iarnă, susţinut fiind şi de Cornel Dinu, administratorul delegat al echipei din “Ştefan cel Mare”. De altfel, de-a lungul anilor, “Procurorul” s-a implicat de mai multe ori în situaţia băncii tehnice, generînd numeroase tensiuni sau chiar conflicte.

DINAMO. Primul “clinci” care a avut loc s-a produs chiar în 1997, iar rezultatul a dus la construirea unui alt gigant în fotbalul românesc, Rapid Bucureşti. În acel an, Mircea Lucescu a ales să revină să antreneze în România şi, chiar dacă prima sa opţiune era Dinamo, clubul unde a jucat mulţi ani, nu a putut ajunge acolo din cauza lui Cornel Dinu, fapt pe care l-a dezvăluit la FANATIK SHOW pe Look TV. “Înainte să vin la Rapid, în 1997, m-aş fi putut întoarce la Dinamo. Dar două săbii în aceeaşi teacă nu ar fi putut intra. Mă refer la Dinu. Am fi intrat în conflict şi nu ar fi fost bine. Aşa am ales să preiau Rapidul”, a spus Mircea Lucescu.

lucescu

“Cineva nu mă vrea la Dinamo!”

DINAMO. Astfel, “Il Luce” a ajuns în Giuleşti, iar în 1999 Rapid a cucerit titlul după o pauză de 32 de ani tocmai în luptă directă cu Dinamo condus de pe bancă de Cornel Dinu. Rivalitatea dintre cei doi a crescut simţitor, iar Dinu a făcut tot posibilul pentru ca vreun apropiat al lui Lucescu să mai ajungă în “Groapă”. Ultimul exemplu este cel al lui Ionuţ Chirilă, om care a fost în cărţi pentru preluarea “cîinilor” de mai multe ori în ultimii ani, dar niciodată acesta nu a ajuns să pregătească Dinamo. “Am fost blocat la Dinamo cînd am avut şapte titulari la echipa mare. Am fost blocat în 2011 şi 2013. Toate acestea au un secret pe care îl păstrez pentru mine. Există cineva care nu mă vrea la Dinamo şi care mă va bloca mereu” , a fost declaraţia lui Chirilă.

593208-chirila-dinu

Colaborarea dintre Rednic şi Dinu, un fiasco

DINAMO. Fără a nominaliza, acesta s-a referit în mod evident la Cornel Dinu, cel care în 2011 a acuzat probleme medicale din cauza faptului că Dragoş Săvulescu, acţionar al “cîinilor” pe atunci a fost foarte aproape să-l numească pe Chirilă pe banca tehnică. Pînă la urmă, antrenor a rămas Liviu Ciobotariu, tehnician cu care Dinu a colaborat pe toată durata mandatului pe care acesta l-a avut pe banca alb-roşiilor. Aceste episoade nu sînt însă izolate, avînd în vedere că altul s-a consumat şi în 2009, o dată cu plecarea de la echipă a lui Mircea Rednic, omul care a adus ultimul titlu în “Ştefan cel Mare”.

“Nu o să mai pronunţ numele lui Mircea Rednic!”

DINAMO. “De foarte mulţi ani Dinamo nu s-a mai confruntat cu un joc atît de discutabil ca acesta, demult Dinamo nu a mai traversat un aşa campionat cu o incapacitate de exprimare pe teren şi în care a rămas de multe ori cu şansă pe primul loc. Cred că diferenţa a făcut-o antrenamentul, există o vorbă: «cum te antrenezi, aşa joci». Eu nu o să mai pronunţ numele lui Mircea Rednic”, declara Dinu la scurt timp după ce Puriul o părăsise pe Dinamo în 2009, demascînd altfel relaţia rece dintre cei doi. La fel ca Ionuţ Chirilă, Mircea Rednic este un apropiat al lui Mircea Lucescu.

“Ionuţ Chirilă îşi doreşte de multă vreme să antreneze. Ar merita o şansă. El a crescut generaţii de copii foarte buni. E o soluţie pentru Dinamo!”, a declarat Mircea Lucescu la FANATIK SHOW pe Look TV.

11 ani au fost coechipieri la Dinamo Mircea Lucescu şi Cornel Dinu, între 1966 şi 1977

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!