Carousel hot news

DINAMO. Dinu “Vamă”, ADIO “haita”!? “Va fi alt preşedinte!”

DINAMO. Ruptura de la vîrf dintre preşedintele lui Dinamo, Dinu Gheorghe, şi finanţatorul echipei, Ionuţ Negoiţă, a revenit în actualitate în culisele "haitei"! Conform surselor FANATIK.RO,...
05.07.2015 | 11:58
DINAMO. Dinu

DINAMO. Ruptura de la vîrf dintre preşedintele lui Dinamo, Dinu Gheorghe, şi finanţatorul echipei, Ionuţ Negoiţă, a revenit în actualitate în culisele “haitei”! Conform surselor FANATIK.RO, motivele pentru care colaborarea dintre cele două părţi a devenit utopică s-au regăsit în articolele publicate în exclusivitate AICI şi AICI!

DINAMO. Nemulţumirea existentă în privinţa colaborării atît din partea lui Ionuţ Negoiţă, cît şi din partea lui Dinu Gheorghe, au dus la o situaţie incredibilă în curtea lui Dinamo. Deşi cei doi colaborează de faţadă, Negoiţă încearcă să îi forţeze mîna lui “Vamă” să îşi prezinte demisia.

“După conflictul cu Bilinski, Negoiţă l-a anunţat că nici un transfer pe care Dinamo o să îl facă nu se va efectua fără ştirea sa şi controlul său amănunţit. O situaţie care lui Dinu Gheorghe nu îi convine, iar noi, cei din apropierea celor doi, nu vedem colaborarea să mai reziste două-trei săptămîni. Preşedintele lui Dinamo are parte de şicane constante”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Clauză de 200.000 euro!?

DINAMO. Motivul pentru care finanţatorul a apelat la această metodă ţine de o clauză pe care Dinu Gheorghe o are în contract. Conform apropiaţilor preşedintelui dinamovist, acesta trebuie să primească toate salariile pînă la sfîrşitul contractului dacă Ionuţ Negoiţă îi reziliază contractul!

“Este vorba de aproximativ 200.000 euro dacă Dinu Gheorghe este demis! Tocmai din acest motiv, Negoiţă nu a luat nici o măsură după prima cearta avută cu Dinu . Însă Negoiţă a precizat că s-a ajuns la o soluţie, iar în cel mai scurt timp decizia va fi anunţată oficial”, au concluzionat sursele FANATIK.RO.

Cine vine în locul lui Dinu?

DINAMO. În susţinerea informaţiilor oferite de FANATIK.RO vin alte dezvăluiri din cercurile intime ale lui Ionuţ Negoiţă. Conform acestora, patronul lui Dinamo a ales noul preşedinte al “haitei”. “Negoiţă ne-a transmis că Dinamo are un nou preşedinte, însă nu divulgă, cel puţin momentan, numele acestuia”, au precizat apropiaţii finanţatorului dinamovist. Numele vehiculate de mass-media au fost cele ale lui Cristi Munteanu şi Florin Prunea, însă primul are un avantaj uriaş în faţa preşedintelui de la CSMS Iaşi.

“Munteanu a arătat că poate face performanţă în condiţii foarte grele, parcursul Oţelului din returul ediţiei de campionat fiind senzaţional în condiţiile date. Acesta este argumentul lui Negoiţă care poate face diferenţa. Cert este că va fi alt preşedinte în cel mai scurt timp”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri