Dinamo, distrusă după înfrângerea cu Sepsi: “E o degringoladă totală”

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
01/05/2018, 19:01
Dinamo, distrusă după înfrângerea cu Sepsi: “E o degringoladă totală”
Sepsi-Dinamo s-a terminat 2-0, în etapa a 7-a a play-out-ului din Liga 1

Dinamo Bucureşti a pierdut duelul de la Sfântu Gheorghe, în compania celor de la Sepsi OKS, scor 0-2. Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi în sezonul în care moldovenii au câştigat titlul, a criticat în termeni duri înfrângerea formaţiei din Ştefan cel Mare.

“E o degringoladă totală în apărarea lui Dinamo. La golul 2, Marici în loc să îl atace în afara careului, se retrage și îl întoarce Tandia pe toate fețele. Dacă mai dura meciul 10 minute îl făceam al doilea Messi pe jucătorul lui Sepsi. Cu asemenea jaloane nu poți face performanță. E incredibil”, a comentat Marius Stan prestaţia elevilor lui Florin Bratu din meciul cu covăsnenii.

Marius Stan: Investitorii lui Dinamo mint

Fostul primar al Galaţiului susţine că patronii celor de la Dinamo mint când spun că încearcă să investească în jucători din propria pepinieră: “Când nu ai echipă, asta e cea mai mare minciună pe care conducerea o aruncă: «Investim în tineri». Faci pepinieră sau vrei performanță? Au trecut 11 ani de la ultimul titlu. Câtă răbdare să aibă și fanii?!”, a declarat Marius Stan la TV Telekom.

Nu doar scorul a rămas pentru Dinamo, după înfrângerea cu Sepsi. Suporterii Câinilor Roşii şi-au dat şi ei în petic la meciul din Sfântu Gheorghe, după ce au reuşit să fure nu steag al formaţiei gazde, motiv pentru care ultrasul curajos a fost alergat de către gardieni în finalul partidei pierdute de elevii lui Florin Bratu.

Închide ×