Fotbal intern

Dinamo domină în toate derby-urile cu FCSB din această săptămână! Echipa a doua a „câinilor”, umilință pentru rivali

12.02.2021 | 19:40
Dinamo domina in toate derbyurile cu FCSB din aceasta saptamana Echipa a doua a cainilor umilinta pentru rivali
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate este o săptămână bună pentru Dinamo și fanii săi, pentru că după victoria și eliminarea FCSB-ului din Cupa României, a urmat o victorie și a lui Dinamo II împotriva FCSB II și nu orice victorie, una usturătoare, 8-2.

Pe teren a fost și Cătălin Hîldan Jr, fiul fostului jucător de rugby Cristian Hîldan și nepotul mult regretatului căpitan al „câinilor”. Partida a fost una amicală și s-a jucat la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT

Totuși, FCSB nu i-a avut la dispoziție pe tinerii fotbaliști care au făcut pasul la prima echipă și care au jucat în prima parte a sezonului în Liga 3.

Dinamo, încă o victorie împotriva FCSB-ului

Dinamo II a învins-o pe FCSB II într-un amical disputat la baza din Berceni. „Câinii” mici au dominat de la un capăt la altul meciul și s-au impus în fața rivalilor cu 8-2.

ADVERTISEMENT

„Cei de la FCSB II au mai avut un amical ieri, cu Metaloglobus, iar astăzi au jucat cu noi. Majoritatea jucătorilor de la ei au fost juniori, la fel ca la echipa noastră.

S-a terminat 8-2 pentru noi, pe sinteticul din Berceni. Și ei ne-au umilit la juniori U17, a fost 6-0 în turul campionatului. E doar un meci amical, e diferență mare între un amical și un meci oficial”, a declarat Emil Ursu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Câinii” încrezători înainte de luarea licenței

Marius Nicolae, directorul sportiv al „câinilor”, a anunțat după meciul din Cupa României dintre Dinamo și FCSB, 1-0, că formația „alb-roșie” își va lua și licența: „A fost bucurie mare în vestiar, că a fost vorba de vestiar. Sunt și cei de la antidoping, sunt trei jucători, dar nu spunem.

Victoria din această seară o dedicăm DDB-ului. Victoria este pentru ei și sperăm să câștigăm cupa. Băieții acum sunt epuizați. Felicitări băieților pentru dăruire”.

ADVERTISEMENT

„Suntem în discuții cu Nemec, suntem aproape să o închidem și cu el. Se vede asta în atitudinea lui. Convingem jucători să vină la Dinamo datorită programului DDB. Cu ultimele transferuri am muncit vreo două săptămâni.

La licență se lucrează. Cred că o să luăm și licența. Totul este luat în calcul ca luni să se facă plățile. Din partea cealaltă, poate vor trimite niște ‘pesetas’ după victoria asta. Nu avem de ce să-i sunăm pe spanioli. Domnul Badea este lângă echipă”, a încheiat Marius Nicolae.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 1,82 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT