Fotbal intern

Dinamo, două transferuri ratate din cauza lui Edi Iordănescu! Fotbaliştii semnează cu Gaz Metan. EXCLUSIV

19.06.2019 | 21:52
Dinamo, două transferuri ratate din cauza lui Edi Iordănescu! Fotbaliştii semnează cu Gaz Metan. EXCLUSIV
Andrei Marc şi Nicolas Gorobsov semnează cu Gaz Metan. Cei doi au fost în negocieri şi cu Dinamo. Sursa foto: Sportpictures.eu

Formaţia din Ştefan cel Mare a semnat cu Florin Bejan, dar acest lucru s-a întâmplat după ce ţinta principală pentru postul de fundaş central a picat. Dinamo, două transferuri ratate din cauza lui Edi Iordănescu. Andrei Marc şi Nicolas Gorobsov vor semna cu Gaz Metan şi se vor alătura ardelenilor în această săptămână.

Dinamo, două transferuri ratate din cauza lui Edi Iordănescu. Erau pe lista lui Mircea Rednic

Dinamo a încercat să îl readucă în Ştefan cel Mare pe Andrei Marc. Apărătorul central era dorit de Mircea Rednic, care ajunsese la un acord cu fotbalistul. Schimbarea antrenorului şi problemele alb-roşilor au tergiversat negocierile, iar fundaşul s-a orientat spre o altă variantă, mai sigură din punctul lui de vedere.

Conform informaţiilor FANATIK, Marc s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş. Edi Iordănescu l-a convins pe fostul căpitan al Concordiei Chiajna să se alăture proiectului ardelenilor. Acelaşi lucru îl va face şi Nicolas Gorobsov, fostul său coleg de la Chiajna. Şi Gorobsov a fost în discuţii cu Dinamo, dar părţile nu au ajuns la un acord. Cei doi vor semna contractele cu gruparea din Mediaş în aceste zile şi se vor alătura lotului.

Andrei Marc,Laurentiu Corbu,Alexandru Chipciu
Andrei Marc a mai jucat la Dinamo, în trecut, dar acum a preferat oferta lui Edi Iordănescu. Sursa foto: Sportpictures.eu

L-a rezolvat şi pe Neluţ Roşu de la Astra

Edi Iordănescu şi-a anunţat planurile legate de transferuri într-o conferinţă de presă. Cum mulţi fotbalişti au terminat contractele cu Gaz Metan şi nu au mai putut fi ţinuţi, Iordănescu a fost obligat să facă o adevărată revoluţie în lot. “Vorbim despre reconstrucţia echipei. S-a făcut în vara trecută, din păcate lucrurile trebuie luate de la capăt acum. Eu am avut vacanţă teoretic, practic toată vacanţa am căutat jucători, am contactat jucători, am găsit doi, dar 8-9 cel puţin trebuie să mai găsim pentru a avea o formulă completă”, a spus Iordănescu.

Pe lângă Marc şi Gorobsov, antrenorul medieşenilor a bătut palma şi cu Neluţ Roşu. Mijlocaşul central al celor de la Astra semnează şi el cu Gaz Metan, urmând a-i lua locul lui Antoni Ivanov, bulgarul care s-a înţeles deja cu Craiova. Roşu va fi prezentat în cel mai scurt timp la noua sa formaţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri