Fotbal intern

DINAMO. “E cea mai proastă echipă de cînd o ştiu eu! I-am prins în fundul gol, dar n-am putut să-i batem”

DINAMO. Valeriu Iftime este dezamăgit că FC Botoşani nu a învins pe Dinamo, o formaţie care nu l-a impresionat cu absolut nimic....
03.04.2015 | 23:39
DINAMO E cea mai proasta echipa de cind o stiu eu Iam prins in fundul gol dar nam putut sai batem
Claudiu Codoban,Marius Alexe,Andrei Patache

DINAMO. Valeriu Iftime este dezamăgit că FC Botoşani nu a învins pe Dinamo, o formaţie care nu l-a impresionat cu absolut nimic.

“Eu spun că e cea mai proastă Dinamo de când o ştiu eu. Dacă ne uităm la posesie, noi am stat mai bine ca ei. Azi i-am prins pe Dinamo în fundul gol, dar n-am putut să-i batem”, a spus patronul formaţiei moldovene.

DINAMO. FC Botoşani nu a cîştigat nici o partidă în acest an, dar Iftime a precizat că postul lui Leo Grozavu nu este în pericol.

“În iarnă, în cantonamentul din Antalya, ne mai gîndeam şi noi la cupele europene. Ne gîndeam ca un om aflat a doua zi după o petrecere bună. Faptul că am dat doar două goluri în şapte etape e de rîsul lumii. În ce-l priveşte pe Grozavu, aproape sută la sută va rămîne cel mai longeviv antrenor din ultimii 5-6 ani din România. Nu cred în varianta schimbării antrenorului. Politica mea e să nu schimb antrenorul, care îşi face foarte bine treaba”, a spus Iftime, conform Look TV.

DINAMO. Principalul finanţator al Botoşaniului l-a criticat pe Paul Batin, autor al unei ratări uriaşe.

“Şi Dinamo e slabă, dar şi noi sîntem slabi. Putea să fie şi 3-3, măcar era mai spectaculos. Am avut o mulţime de ocazii pe care puteam să le fructificăm, dar puteam să luăm şi gol în minutul 94. Pe Batin nu-l înţeleg. Dacă era un pic atent orice fotbalist putea să marcheze acolo. Avem o presiune psihică mare care se accentuează pentru că nu reuşim să marcăm”, a spus Iftime.