Sport

Dinamo e la un pas de SuperLiga, însă Ioan Andone nu-i vede bine pe „câini”: „Au datorii mari, nici transferuri nu pot să facă!”

Ioan Andone avertizează cu privire la situația de la Dinamo, spunând că echipa are datorii mari și că nu poate face transferuri.
01.06.2023 | 22:54
Dinamo e la un pas de SuperLiga insa Ioan Andone nui vede bine pe caini Au datorii mari nici transferuri nu pot sa faca
Ioan Andone avertizează cu privire la situația de la Dinamo. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Fălcosul” consideră că Dinamo va avea mult de muncă pentru a se menține în prima ligă, ținând cont de valoarea lotului, mărturisind că diferența de scor în barajul cu FC Argeș a fost surprinzătoare.

Ioan Andone avertizează cu privire la situația de la Dinamo

Ioan Andone avertizează cu privire la situația de la Dinamo, spunând că datoriile în continuare sunt mari și că este greu să se mențină în prima ligă cu lotul actual, chiar dacă a umilit-o pe FC Argeș, scor 6-1, în manșa tur a barajului.

ADVERTISEMENT

„Cine a văzut Dinamo în play-off, trebuia să se aștepte, dar nu să fie o asemenea diferență. FC Argeș are un lot bun, o echipă de Liga 1, nu avea cum să piardă la diferența asta.

Au calitate jucătorii de acolo, dar cred că nu formează o echipă, asta e explicația. Sunt și la al treilea antrenor. Eu o vedeam pe Argeș în primele 7-8 formații anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Dinamo a prins o zi excepțională, să recunoaștem. Ovidiu Burcă le-a dat însă plăcerea de a juca fotbal, vedeți asta și în declarațiile jucătorilor”.

„Am fost pe stadion, nu cred că se gândea cineva la un asemenea scor. Nu am văzut niciodată o asemenea diferență într-un meci de baraj”, a mai spus Ioan Andone, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Datoriile sunt mari, transferuri nu pot să facă!”

Ioan Andone a continuat și a spus că nu a fost contactat de nimeni de la Dinamo pentru a fi inclus într-un proiect: „Ne așteptăm la lucruri pozitive dacă Dinamo promovează, dar până nu vedem fapte, e greu.

Datoriile sunt mari, transferuri nu pot să facă. Cu lotul pe care îl au, e greu să se mențină în Liga 1. Dar să vedem în vară, însă mai întâi trebuie să treacă peste meciul acesta cu FC Argeș”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am fost contactat de cineva de la Dinamo și nici nu mi-aș dori să fiu inclus într-un proiect de niciun fel, sincer!”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT
Tags: