Fotbal intern

Dinamo e matematic out din play-off! Cum arată clasamentul acum

17.02.2019 | 22:05
Dinamo e matematic out din playoff Cum arata clasamentul acum

După înfrângerea cu Botoșani, Dinamo a fost scoasă matematic din cursa pentru play-off, „câinii” având acum un deficit de șapte puncte față de ocupanta locului 6.

A fost o dublă lovitură pentru moldoveni. Pe lângă faptul că și-au scos o rivală din cursă, aceștia au urcat pe locul 6 și au devenit favoriți la accederea în play-off. Botoșani mai are de jucat acasă cu Gaz Metan și în deplasare cu Viitorul.

Dinamo e matematic out din play-off!

Cu 28 de puncte, Dinamo poate urca pe cel mult locul 8 la finalul sezonului regulat, stând mai rău în meciurile directe cu Viitorul. Este pentru al doilea an la rând când „câinii” ratează prezența în play-off.

Clasament Liga 1
Clasament Liga 1

Anul 2019 a început plin de speranțe pentru fanii dinamoviști, echipa lor câștigând 3-0 cu Poli Iași și 1-0 în deplasare cu Sepsi, două dintre contracandidatele la play-off. Totuși, în meciul cu Botoșani, Dinamo nu a jucat mare lucru, chiar dacă a deschis scorul prin Montini. Moldovenii au întors scorul prin două supergoluri înscrise de Golofca și de Fabbrini.

Dinamo are un program ușor acum, având programate meciuri cu Dunărea Călărași și cu Concordia Chiajna, însă duelurile au devenit lipsite de miză.

Lupta pentru play-off se va da, cel mai probabil, în trei echipe: Sepsi, Viitorul și Botoșani. Poli Iași are la rândul său 34 de puncte, însă un program infernal, acasă cu CFR Cluj și în deplasare cu Hermannstadt.

Un meci vital se va disputa încă din următoarea etapă, când Viitorul o înfruntă acasă pe Sepsi. Botoșani se poate califica dacă o învinge acasă pe Gaz Metan.

Cu 36 de goluri primite, Dinamo are a treia cea mai slabă apărare din campionat. Doar ultimele două clasate stau mai rău, Voluntari și Chiajna, care au strâns fiecare numai câte 17 puncte până în acest moment.

Tags: