DURERE fără margini! Soţia îl aştepta acasă! "Nu trebuia să joace"

DINAMO. La 16 ani de la tragedia care a îndoliat suflarea dinamovistă, moartea lui Cătălin Hîldan, un nou jucător al "cîinilor" şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut inconştient la jumătatea terenului, fără a fi atins de vreun adversar. Camerunezul Patrick Ekeng a decedat, după ce a fost introdus pe teren în minutul 63 al meciului cu Viitorul, iar la şapte minute distanţă s-a prăbuşit.

DINAMO. Ekeng a fost vizitat de soţie, care a plecat joi din România în Franţa, acolo unde sînt stabiliţi. Soţia lui Patrick îl aştepta pe acesta să sosească în Franţa, după ultimul meci pe care îl mai avea de disputat Dinamo, cu CFR Cluj, în finala Cupei României de marţi. "S-a luat legătura cu soţia lui Ekeng, i s-a spus. Mîine va veni în ţară", a spus Dănciulescu.

DINAMO. "Cîinii" s-au calificat în acest ultim act al competiţiei şi graţie lui Ekeng, care a marcat un gol fenomenal în semifinala cu Steaua.

DINAMO. Imediat după aflarea veştii, prietenii lui Ekeng au venit la spitalul de urgenţă, aşteptînd agitaţi pe holurile instituţiei. Apropiaţi ai jucătorului au dezvăluit că mijlocaşul nu avea probleme de sănătate. Prietenii camerunezului ştiau de la acesta că nu va evolua în meciul cu Viitorul, după ce în dimineaţa partidei discutaseră cu Patrick, iar acesta le transmisese că nu este în lot.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

DINAMO. Agentul lui Ekeng, Hasan Anil Eken, a aflat din presă de ceea ce i s-a întîmplat acestuia, cînd încă medicii încercau să-i salveze viaţa:

“Nu am văzut meciul. Dumnezeule, ce îmi spuneţi?! Cît de serios e? Eu sînt reprezentantul lui pentru piaţa din Turcia, eu ţin legătura cu el. Am numărul lui de telefon, însă nu are niciun rost să-l sun, nu? Nu ştiu cum să iau legătura cu familia lui”.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695