Nistor, foarte APROAPE de Dinamo. “Miercuri se dă DECIZIA Comisiei”

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
05/08/2016, 18:10
Nistor, foarte APROAPE de Dinamo. “Miercuri se dă DECIZIA Comisiei”

“Miercuri voi afla ce se va decide. Deocamdată sunt în litigiu cu Pandurii. Vedem apoi ce se va întîmpla. Consider că fosta mea echipă prelungeşte această situaţie. Nu este normal ce se întîmplă, mai ales că sînt jucător neplătit de atîtea luni.

Nu am purtat nicio discuţie cu cei de la Dinamo. Dacă mă voi înţelege cu Dinamo, aş vrea să devin jucătorul lor. Da, de ce nu?, a spus Nistor la un post tv,

–––––––––––

“Dan Nistor nu e plătit la zi, dar a contribuit şi el la acest fapt. Înainte să vină banii de la tv, i-am propus să îi plătim o sumă de bani şi să retragă memoriul iar el să poată pleca jucător liber de contract, deşi are o clauză de 350.000 de euro.

El merită acei bani, dar trebuie să primim şi noi o sumă pentru a-i plăti salariul. El şi-a asumat acest lucru şi de asta am blocat plăţile. Mai devreme sau mai tîrziu, îi vom da banii. E o formă de negociere şi nu una de asuprire. Efectiv am renunţat la clauză şi i-am dat posibilitatea să meargă mai repede.  Eu i-am zis să renunţe la memoriu şi să primească două salarii şi alte două salarii pentru o lună, dar nu a vrut.

Exact banii pe care îi are de luat, noi dorim să-i luăm de la clubul pe care îl vrea. A, dacă renunţă la acei bani, poate să plece liber. Bineînţeles, cazul aunge la comisii şi poate pleca şi liber de contract şi să primească şi banii.  Domnul Andone nu m-a înţeles. Eu am vorbit cu domnul Andone, discuţia a fost civilizată şi s-au pus lucrurile la punct.

Eu spun că am făcut o concesie importantă. 350.000 e o sumă mare.  Dacă el îmi spune acum că are o ofertă de 100.000 de euro, eu vă garantez că mîine el are toate datoriile plătite şi pleacă şi la echipa care a plătit”, a declarat Narcis Răducan.

După 177 de meciuri şi 12 goluri în tricoul Pandurilor, Nistor se desparte cu scandal de gorjeni, care nu l-ar mai fi plătit din luna decembrie.

Ştirea MOMENTULUI

Sport la TV. Cine transmite Real Madrid – Atletico Madrid. Programul transmisiunilor de miercuri, 15 august

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×