DINAMO. “Suleyman” refuză ferm banderola de căpitan: “Este INCORECT!” Vezi reacţia lui Rednic

Marian Popovici   
în Fotbal intern
16/07/2015, 11:56
DINAMO. “Suleyman” refuză ferm banderola de căpitan: “Este INCORECT!” Vezi reacţia lui Rednic GALERIE FOTO
Aljosa Vojnovic

UPDATE 14:00 / Mircea Rednic a declarat într-o conferinţă de presă că Vojnovic va fi noul căpitan al lui Dinamo: ”Eu cred că merită, pentru că este un jucător care se implică. Mi-a plăcut atitudinea lui şi după meci, are experienţă şi cred că merită să fie căpitanul lui Dinamo.

Mă bucur că arată a jucător fioros, avem nevoie de aşa ceva. Are o agresivitate pozitivă. Eu am decis asta şi sînt sigur că va fi onorat de decizia asta”, a declarat Rednic înainte de meciul cu CS U Craiova.

***************************************

DINAMO. Alioşa Vojnovic poate fi cel mai reuşit transfer al lui Dinamo în această vară. Croatul a jucat foarte bine în prima etapă cu ASA şi ar putea deveni căpitanul lui Dinamo dacă plecarea lui Marius Alexe în Turcia se va concretiza. 

DINAMO. Croatul poate fi primul căpitan străin al lui Dinamo din istoria de 67 de ani a clubului: “Este incorect să vorbesc despre problema banderolei acum, pentru că Alexe este încă jucătorul acestui club. El este un model din punct de vedere profesional, dar şi ca persoană, are calităţi de lider şi este foarte iubit de toţi colegii. În plus, sînt şi alţi jucători care merită banderola de căpitan”, a declarat Vojnovic.

DINAMO. Vojnovic a declarat că are o responsabilitate mai mare pentru că se află într-o echipă tînără: Este o responsabilitate pentru mine, chiar dacă sînt sau nu căpitan, deoarece sînt un jucător cu experienţă şi joc într-o echipă tînără”, a spus croatul.

DINAMO. Mijlocaşul defensiv e de părere că victoria Stelei de la Trencin e de bun augur pentru fotbalul românesc: “Este bine că Steaua a cîştigat în Liga Campionilor, chiar şi pentru Dinamo, deoarece aşa competiţia de aici, din România, poate deveni mai puternică”, a încheiat Alioşa.

Croatul Alijosa Vojnovic a venit liber de contract de la Osijek. El a mai jucat în trecut la RNK Split şi Slaven Belupo, fiind poreclit “Suleyman Magnificul” de fanii lui Osijek datorită bărbii pe care o afişează.

Închide ×