Carousel hot news

Dinamo, eliminată din UEFA Youth League. “Câinii” au jucat în zece oameni în a doua repriză

Echipa U19 a lui Dinamo Bucureşti a fost eliminată de Lokomotiva Zagreb în primul tur din UEFA Youth League. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a reuşit totuşi să iasă cu fruntea sus din...
18.10.2017 | 22:20
Dinamo, eliminată din UEFA Youth League.

Echipa U19 a lui Dinamo Bucureşti a fost eliminată de Lokomotiva Zagreb în primul tur din UEFA Youth League. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a reuşit totuşi să iasă cu fruntea sus din competiţia dedicată echipelor de tineret din Europa.

După ce au pierdut manşa tur cu 2-0, la Bucureşti, tinerii dinamovişti au reuşit un rezultat mult mai bun în capitala Croaţiei. Dinamo U19 a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul contra celor de la Lokomotiva Zagreb, echipă care a câştigat campionatul de tineret din Croaţia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo a jucat în zece oameni în a doua repriză

“Câinii” au deschis scorul prin Vasile, în minutul 37, din penalty, însă croaţii au replicat repede şi cele două echipe au intrat la egalitate la vestiare. În a doua repriză, Dinamo a rămas în zece oameni după eliminarea lui Gheorghe, dar chiar şi în aceste condiţii, Creţu i-a adus în avantaj pe dinamovişti în minutul 79.

În minutele de prelungire ale meciului de la Zagreb, Vranjkovici a marcat golul care a cosfiinţit rezultatul final şi eliminarea “câinilor roşii” din Liga Campionilor destinată echipelor de tineret. Dinamo U19 s-a calificat în UEFA Youth League după ce a câştigat Liga Elitelor din România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri