Fotbal intern

“Dinamo este de vânzare!” Preşedintele Alexandru David, anunţ halucinant: “Jucătorii riscă să nu îşi ia banii de sărbători!”

08.12.2018 | 11:05
Dinamo este de vanzare Presedintele Alexandru David anunt halucinant Jucatorii risca sa nu isi ia banii de sarbatori
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo a făcut un anunț halucinant înaintea partidei cu AFC Hermannstadt, contând pentru runda cu numărul 19 din Liga 1 Betano. Alexandru David a spus că jucătorii nu își vor primi salariile de sărbători dacă nu vor avea evoluții bune în ultimele 3 etape din acest an.

“Când a venit Rednic la Dinamo, a spus că are cel mai bun lot, jucătorii nu au reușit să facă diferența. Ar trebui să renunțe să își caute alibiuri și să joace fotbal. Nu există o listă clară a celor care pleacă, nu e totul stabilit. Mai sunt 3 meciuri în care pot demonstra că au valoare și că merită să rămână la Dinamo. Ce putem să facem până la urmă dacă ei se prezintă cum se prezintă”, a declarat Alexandru David pentru Pro X.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo riscă că nu își primească banii de sărbători

Președintele clubului a mai spus că salariile sunt întârziate cu 20 de zile în acest moment, dar întârzierile ar putea fi și mai mari dacă jucătorii nu își vor schimba atitudinea. “Întârzierile salariale sunt de 20 de zile în acest moment. Dacă la deplasarea de mâine obținem o victorie, venim la zi cu plata. Există riscul să nu își primească salariile de sărbători dacă nu au evoluții bune”, a mai spus Alexandru David, care i-a invitat pe cei care critică echipa să o cumpere și să facă mai mult pentru ea.

“Dacă jucătorii nu pot, ar trebui să își dea seama că trebuie să ne despărțim. Să se cumpere clubul! E de vânzare, să vină cineva să facă mai mult! În momentul de față asta e situația, atât am putut să facem, atât am făcut. Dinamo e un club extrem de solid și viabil economic. Văd că mulți se pricep să spună ce e nevoie la Dinamo”, a adăugat David.

ADVERTISEMENT