DINAMO. FANATIK, confirmat! Andone şi-a luat atacant cu o sumă INFIMĂ

Adrian Dumitru    Iuliana Spirache   
in Dinamo
28/07/2016, 15:00
DINAMO. FANATIK, confirmat! Andone şi-a luat atacant cu o sumă INFIMĂ GALERIE FOTO

DINAMO. Update / FANATIK.RO a anunţat că Daniel Popa este noul jucător al lui Dinamo, iar transferul lui la formaţia din “Ştefan cel Mare” a fost oficializat şi pe site-ul “cîinilor”.

Iată comunicatul dinamoviştilor:

“OFICIAL. Daniel POPA la Dinamo

Bucureşti, 28 iulie 2016. FC Dinamo Bucureşti şi FC Chindia Tîrgovişte au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Daniel Popa la clubul din Ştefan cel Mare.
Daniel Popa a împlinit 22 de ani în această lună, pe 14 iulie, fiind golgeterul Chindiei Tîrgovişte, cu 16 goluri, în sezonul competiţional 2015-2016 al ligii secunde.
Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului antrenat de Ioan Andone în cantonamentul de la Săftica”, apare pe site-ul oficial al lui Dinamo.

…………………

DINAMO. După ce transferul lui Simon Church, jucător al naţionalei Ţării Galilor, a căzut tocmai din cauza parcursului neaşteptat al lui Bale &co.,  Ioan Andone pare să îşi fi găsit un atacant care să îi îndeplinească cerinţele.

DINAMO. Tehnicianul lui Dinamo s-a reorientat şi a activat clauza celui mai bun jucător de la Chindia Tîrgovişte, Daniel Popa. Atacantul de 21 de ani a avut două sezoane care l-au adus în atenţia cluburilor din Liga 1, însă jucătorul şi-a dorit să îmbrace tricoul echipei roş-albe.

“Dani a avut oferte atît de la Botoşani, cît şi de la Pandurii Târgu Jiu şi ACS Poli, dar puştiul a vrut să joace la Dinamo”, au precizat sursele FANATIK.RO din cadrul clubului dinamovist.

Vîndut pe un amical!

DINAMO. Apropiaţii lui Negoiţă au dezvăluit pentru FANATIK.RO că afacerea este una excelentă pentru Dinamo, preţul de transfer al acestuia fiind insignifiant pentru patronul “haitei”.

Dani Popa va ajunge sub comanda lui Ioan Andone pentru 30.000 euro şi un amical organizat în urmă cu aproximativ 2 săptămîni. “Amicalul a fost stabilit ca parte a tranzacţiei. Dinamo a făcut un transfer excelent”, au precizat sursele autorizate.

250.000 euro este cota lui Daniel Popa în momentul de faţă

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×