DINAMO. EXCLUSIV. Atacantul şi-a REZILIAT contractul! “E LIBER!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
23/08/2016, 00:03
DINAMO. EXCLUSIV. Atacantul şi-a REZILIAT contractul! “E LIBER!” GALERIE FOTO

DINAMO. Marcel Essombe mai avea contract încă un an cu formaţia din “Ştefan cel Mare”, însă a făcut tot posiblul să părăsească “haita”, afectat de decesul bunului său prieten, Patrick Ekeng.

Atacantul a fost la un pas să ajungă la Astra, apoi la FC Qabala. Cu gruparea din Azerbaidjan, Essombe chiar bătuse palma, iar Dinamo urma să încaseze 51.000 de euro în schimbul său. Toate părţile implicate erau mulţumite. Essombe că va scăpa de alb-roşii, iar clubul că îşi va recupera suma cheltuită cu atacantul.

Ofertat de Astra şi Qabala

DINAMO. Însă atacantul nu a mai ajuns la formaţia din Azerbaidjan. ”Nu ştiu ce-i cu el. A dispărut, aşa, din peisaj. A refuzat Astra, apoi s-a înţeles cu Qabala, dar nu a ajuns acolo. Am înţeles că are nişte probleme de sănătate, cu inima. S-ar putea să se lase de fotbal”, au povestit sursele FANATIK.RO în urmă cu aproximativ o săptămîna (vezi detalii).

Inclusiv Marius Şumudică, antrenorul Astrei, s-a arătat surprins de caracterul lui Essombe. „Essombe e o enigmă prin tot ceeea ce face. M-am întîlnit cu el de şapte ori. I-am oferit un salariu de 10.000 de euro, faţă de 6.500 cît avea la Dinamo. Ne-am înţeles şi cu clubul dar el se joacă cu noi precum copiii mici. El nu are caracter şi nu am de ce să îmi doresc un asemenea jucător”, spunea Marius Şumudică.

A scăpat, în sfîrşit, de Dinamo!

DINAMO. FANATIK.RO a luat legătura cu Mircea Rednic, cel care l-a adus pe Marcel Essombe la Dinamo, în vara anului trecut pentru a afla ce se întîmplă, în realitate, cu atacantul. Acesta a lămurit care este situaţia vîrfului în vîrstă de 28 de ani.

“Ştiu că se înţelesese cu Qabala, însă am înţeles că ar fi avut unele probleme medicale. Nu ştiu ce este cu el. Nu mai răspunde la telefon, a dispărut de tot. Îmi pare foarte rău pentru el, este un jucător bun pentru campionatul românesc şi nu numai. Păcat că are o astfel de atitudine, mă surprinde caracterul lui. Ce pot să vă spun este că Essombe nu mai este jucătorul lui Dinamo. Şi-a reziliat contractul, asta vă spun cu siguranţă. Este liber de contract”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

600.000 de euro este cota lui Essombe conform transfermarkt.de

8 goluri în 29 de partide a marcat Essombe pentru Dinamo

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×