Fotbal intern

DINAMO. EXCLUSIV / Bărboianu îi cere DAUNE URIAŞE lui Negoiţă!

DINAMO. Avocatul lui Ştefan Bărboianu, Dan Idita, a făcut zilele trecute toate demersurile legale şi a depus documentele necesare pentru acţionarea în judecată a lui Ionuţ Negoiţă atît la...
26.05.2015 | 00:02
DINAMO EXCLUSIV  Barboianu ii cere DAUNE URIASE lui Negoita

DINAMO. Avocatul lui Ştefan Bărboianu, Dan Idita, a făcut zilele trecute toate demersurile legale şi a depus documentele necesare pentru acţionarea în judecată a lui Ionuţ Negoiţă atît la FRF şi LPF, cît şi la Tribunalul Bucureşti.

DINAMO. FANATIK.RO a aflat că în instanţele civile fostul fotbalist al lui Dinamo solicită daune morale de 500.000 de euro patronului din „Ştefan cel Mare”.

ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ!!! BOMBA DREPTURILOR TV!!! NU MAI VEDEM LIGA 1 LA TV? 

DINAMO. Ştefan Bărboianu este decis să meargă pînă în pînzele albe pentru a îşi salva imaginea, după ce Ionuţ Negoiţă l-a acuzat de blat la meciul împotriva Stelei. În aceste condiţii, după ce patronul lui Dinamo a trecut între timp şi pe la DNA, unde a dat procurorilor mai multe explicaţii, de această dată a venit rîndul fostul fotbalist al „alb-roşilor” să contraatace.

DINAMO. Astfel, omul care în opinia patronului „cîinilor” nu şi-a apărat corect şansele împotriva Stelei, a declarat pentru FANATIK.RO: „Avocatul meu, Dan Idita, a făcut toate demersurile pentru a pune în mişcare acţiunile în instanţa sportivă şi civilă împotriva lui Ionuţ Negoiţă. Toate procesele mele sînt pe rol, atît la Tribunal, cît şi la comisiile sportive”.

ULTIMĂ ORĂ! LPF a schimbat programul ultimei etape! La ce oră se decid TITLUL şi retrogradatele 

DINAMO. „Eu l-am aşteptat pe patronul clubului Dinamo să facă publice toate dovezile pe care a spus că dînsul le are împotriva mea, dar văd că nu le-a făcut deloc. Acum aştept ca justiţia şi comisiile să îşi facă datoria”, a spus Bărboianu.

DINAMO. “Chivorchian a sesizat şi el comisiile”

Totodată, FANATIK.RO  a aflat că pe masa membrilor comisiilor FRF se află şi o sesizare făcută şi de secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian. „În calitate de oficial al FRF, Gheorghe Chivorchean a fost nevoit să facă şi el o sesizare către comisii faţă de acuzele lui Ionuţ Negoiţă. Oricum, la aceste comisie a ajuns şi plîngerea lui Ştefan Bărboianu”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

EXCLUSIV!!! CE A SCRIS COLTESCU IN RAPORT DUPA INCIDENTELE DE LA GIURGIU!!! DETALIUL CARE SCHIMBA TOTUL!!!

Bărboianu vrea daune morale de 500.000 de euro

DINAMO. FANATIK.RO a aflat că plîngerea împotriva lui Ionuţ Negoiţă a fost înregistrată în urmă cu cîteva zile la Tribunalul Bucureşti. „Negoiţă a făcut acuze foarte grave la adresa lui Ştefan Bărboianu pe care trebuie să le probeze şi în faţa judecătorilor. Jucătorul a cerut dane morale de 500.000 de euro, după ce imaginea lui a fost făcută zob”, susţin apropiaţii jucătorului.