DINAMO. Negoiţă şi Contra, discuţii pentru prelungire la Braşov

UPDATE / Ionuţ Negoiţă a ajuns joi seară la Braşov, acolo unde este cantonată echipa. Patronul lui Dinamo va avea o discuţie cu antrenorul Cosmin Contra în această seară, în vederea prelungirii contractului scadent la finalul acestei stagiuni.

*******************************************************************************************************

DINAMO. Cosmin Contra termină contractul cu trupa "alb-roşie" în luna iunie şi se pune intens problema continuării colaborării. Contra a reuşit un traseu aproape perfect, patru victorii (incluzând şi partida de Cupa Ligii cu Steaua) şi o remiză, ultima chiar la debutul în play-off.

DINAMO. Contra a lăsat de înţeles că nu ar fi deloc simplu să continue pe banca lui Dinamo şi din vară, vorbind în principal de argumentul familiei. Totuşi, a lăsat portiţa deschisă pentru eventuale negocieri cu Dinamo. "Eu sunt pregătit, acum să vedem dacă toate părţile sunt pregătite pentru prelungirea contractului. Eu spun să aşteptăm meciul din etapa următoare, cel cu Craiova. Dacă iese bine, adică dacă vom câştiga, discuţiile vor fi diferite, se va negocia pe alt ton", a declarat "Guriţă".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

DINAMO. Unu plus unu, 12.000 de euro lunar!

Astfel că oficialii dinamovişti au făcut primul pas şi au venit cu o ofertă clară pentru prelungirea angajamentului tehnicianului. Dinamo îi propune lui Contra, din vară, un an de contract, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Adică până în 2018, apoi părţile se vor aşeza iar la masa tratativelor şi, dacă totul e ok (în primul rând Dinamo să prindă play-off-ul şi sezonul viitor), vor prelungi până în iunie 2019. Pentru primul an de contract Contra ar urma să primească 12.000 de euro lunar (144.000 anual), iar în campionatul următor suma va creşte spre 15.000 de euro!

Bonusuri de Champions League

DINAMO. În contractul pregătit lui Contra, şefii lui Dinamo au trecut şi bonusuri pentru orice competiţie. Astfel, dacă Dinamo prinde grupele Champions League, prima antrenorului este de 100.000 de euro, iar pentru calificarea în grupele Europa League de 50.000 de euro. Bonusurile interne propuse arată în felul următor: 20.o00 de euro pentru câştigarea Cupei României şi 10.000 de euro pentru Cupa Ligii.

Clauza care dă bătăi de cap

DINAMO. Contra a luat cunoştinţă de ce-i propune Dinamo şi părţile se vor aşeza la negocieri. Oricum, Cosmin le-a transmis lui Negoiţă, Mutu şi ceilalţi că, indiferent de ce contract i se va pune în faţă, vrea neapărat o clauză specială. Anume, Contra doreşte să plece fără nici o pretenţie financiară din partea clubului dacă va primi vreo ofertă din Primera sau Segunda Division. Acesta este amănuntul care nu le convine deloc şefilor dinamovişti, dar probabil îi vor accepta tehnicianului doleanţa.

4 victorii consecutive a înregistrat Contra la debutul pe banca lui Dinamo: 1-0 cu Botoşani, 2-1 cu Craiova, 3-1 cu Steaua în Cupa Ligii şi 2-0 la Pandurii

2 eşecuri în 58 de meciuri în Liga 1 are Contra, ambele pe banca Petrolului, ambele împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695