EXCLUSIV. Coleg cu Alex Chipciu în Belgia! OFERTAT de Anderlecht

Catalin Muresanu   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:07
EXCLUSIV. Coleg cu Alex Chipciu în Belgia! OFERTAT de Anderlecht GALERIE FOTO

DINAMO. “Cîinii” se pot despărţi de un alt jucător de bază. După ce Paul Anton a fost cedat la Getafe, în liga secundă spaniolă, sub formă de împrumut, “cîinii” îşi pot lua rămas bun şi de la Steliano Filip (22 de ani).

DINAMO. Singurul jucător din lotul lui Ioan Andone care a făcut parte din lotul echipei naţionale la Euro 2016 este curtat de mai multe formaţii din Rusia (Fc Ufa, una dintre ele) şi Franţa, însă ultima formaţie care s-a interesat de serviciile fundaşului stînga este Anderlecht.

DINAMO. Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, belgienii sînt dispuşi să achite în jur de un milion de euro pentru serviciile internaţionalului român. În cazul în care cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere, Steliano ar deveni al doilea român transferat în această vară pe “Constant Vanden Stock”, Alexandru Chipciu fiind cumpărat, de la Steaua, în schimbul a 3 milioane de euro.

DINAMO. Mai mult, au existat informaţii că fosta campioană a Romaniei ar fi primit o ofertă şi pentru Nicuşor Stanciu, însă, cel puţin pentru moment, Gigi Becali nu este dispus să-l cedeze pe mijlocaş.

1.250.000 de euro este cota lui Steliano Filip, confom transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×