EXCLUSIV. Coleg cu Alex Chipciu în Belgia! OFERTAT de Anderlecht

DINAMO. "Cîinii" se pot despărţi de un alt jucător de bază. După ce Paul Anton a fost cedat la Getafe, în liga secundă spaniolă, sub formă de împrumut, “cîinii” îşi pot lua rămas bun şi de la Steliano Filip (22 de ani).

DINAMO. Singurul jucător din lotul lui Ioan Andone care a făcut parte din lotul echipei naţionale la Euro 2016 este curtat de mai multe formaţii din Rusia (Fc Ufa, una dintre ele) şi Franţa, însă ultima formaţie care s-a interesat de serviciile fundaşului stînga este Anderlecht.

DINAMO. Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, belgienii sînt dispuşi să achite în jur de un milion de euro pentru serviciile internaţionalului român. În cazul în care cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere, Steliano ar deveni al doilea român transferat în această vară pe “Constant Vanden Stock”, Alexandru Chipciu fiind cumpărat, de la Steaua, în schimbul a 3 milioane de euro.

DINAMO. Mai mult, au existat informaţii că fosta campioană a Romaniei ar fi primit o ofertă şi pentru Nicuşor Stanciu, însă, cel puţin pentru moment, Gigi Becali nu este dispus să-l cedeze pe mijlocaş.

1.250.000 de euro este cota lui Steliano Filip, confom transfermarkt.com